Amfipoli News: Ποιος είναι ο Έλληνας που αγόρασε το «ΠΑΛΑΤΙ» του Λονδίνου

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Ποιος είναι ο Έλληνας που αγόρασε το «ΠΑΛΑΤΙ» του Λονδίνου


Για ψώνια στο Λονδίνο, και συγκεκριμένα για αγορές ακριβών ακινήτων, συνεχίζουν να …πετάγονται εκατοντάδες πλούσιοι Έλληνες τον τελευταίο χρόνο. Και μπορεί να απειλούνται με αναδρομικούς ελέγχους για το που βρήκαν τα χρήματα, ωστόσο η κτηματαγορά της βρετανικής πρωτεύουσας συνεχίζει να προσελκύει επενδυτές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν λίγες εβδομάδες Έλληνας αγόρασε διαμέρισμα στο κέντρο του Λονδίνου έναντι 10 εκατ. λιρών.
Ο κατάλογος με τους πιο επιφανείς Έλληνες που διαθέτουν εντυπωσιακή ακίνητη περιουσία στο Λονδίνο ενισχύθηκε μέσα στο 2015 από ένα «Κροίσο», ο οποίος όμως διατηρεί χαμηλό προφίλ.Πρόκειται για τον Αριστοτέλη Μυστακίδη που θεωρείται ένας από τους πέντε πλουσιότερους Έλληνες αν και ζει στη Ζυρίχη. Ο κύριος Μυστακίδης είναι μέτοχος ενός κολοσσού στον χώρο των παραγωγών με παρουσία στην πρωτογενή αγορά.
Ο Μυστακίδης διέθεσε πάνω από 60 εκατ. λίρες, δηλαδή περισσότερα από 80 εκατ. ευρώ για να αγοράσει ένα παλάτι 735 τ.μ, σε μία από τις πιο αριστοκρατικές γειτονιές του Λονδίνου, την Τσέζαμ Πλέις. Το ακίνητο είχε αγοραστεί αρχικά από τους Candy Brorthers και διαθέτει μεταξύ άλλων, σουίτα, 4 δωμάτια φιλοξενίας επισκεπτών, 2 υπόγεια πάρκινγκ και υπηρεσίες υποδοχής καθ’όλη τη διάρκεια του 24ωρου.

Σχεδιάστηκε από τον διάσημο αρχιτέκτονα σερ Νόρμαν Φόστερ και διαθέτει απίστευτη θέα.


ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ,crashonline.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου