Υλικά
250 γρ. πένες
2 στήθη κοτόπουλου κομμένα σε κομμάτια
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
2-3 κλαράκια φρέσκο δεντρολίβανο
1/2 κουταλιά της σούπας παρμεζάνα τριμμένη
1/2 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμέννη
100 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα
8 κουταλιές της σούπας γάλα
1 κουταλιά της σούπας πράσινες ελιές σε φετάκια
πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζετε τις πένες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους. Σε τηγάνι σοτάρετε το λάδι με το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσουν. Τα πασπαλίζετε με το δεντρολίβανο, την παρμεζάνα και το πιπέρι.
Σε άλλο τηγάνι σοτάρετε την πιπεριά, προσθέτετε το τυρί κρέμα και το γάλα. Ανακατεύετε καλά μέχρι να λιώσει το τυρί και περιχύνετε με το μείγμα τις πένες. Σερβίρετε και γαρνίρετε με τις ελιές.
Πηγή: icookgreek.com
250 γρ. πένες
2 στήθη κοτόπουλου κομμένα σε κομμάτια
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
2-3 κλαράκια φρέσκο δεντρολίβανο
1/2 κουταλιά της σούπας παρμεζάνα τριμμένη
1/2 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμέννη
100 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα
8 κουταλιές της σούπας γάλα
1 κουταλιά της σούπας πράσινες ελιές σε φετάκια
πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζετε τις πένες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους. Σε τηγάνι σοτάρετε το λάδι με το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσουν. Τα πασπαλίζετε με το δεντρολίβανο, την παρμεζάνα και το πιπέρι.
Σε άλλο τηγάνι σοτάρετε την πιπεριά, προσθέτετε το τυρί κρέμα και το γάλα. Ανακατεύετε καλά μέχρι να λιώσει το τυρί και περιχύνετε με το μείγμα τις πένες. Σερβίρετε και γαρνίρετε με τις ελιές.
Πηγή: icookgreek.com
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου