Amfipoli News: ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΣΤΑ ΠΛΟΥΤΗ – Η απίθανη ιστορία μιας 14χρονης καθαρίστριας που κατέκτησε τον οίκο Dior! (εικόνες)

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΣΤΑ ΠΛΟΥΤΗ – Η απίθανη ιστορία μιας 14χρονης καθαρίστριας που κατέκτησε τον οίκο Dior! (εικόνες)



Μια σύγχρονη Σταχτοπούτα είναι η 14χρονη Σοφία Μεχέτνερ, η οποία χθες εργαζόταν ως καθαρίστρια και σήμερα είναι η μούσα του Οίκου Dior με διετές συμβόλαιο ύψους 170.000 λιρών.
Η αδύνατη κόρη μιας ανύπαντρης Ρωσίδας μετανάστριας από το Ισραήλ, η οποία εργαζόταν ως καθαρίστρια και φρόντιζε ηλικιωμένους για να μεγαλώσει τα τρία παιδιά της, είναι η Σοφία Μεχέτνερ (Sofia Mechetner). Το κορίτσι κοιμόταν σε ένα στρώμα στο πάτωμα και η μητέρα της δεν είχε να αγοράσει ούτε τα φθηνότερα κορν-φλέιξ.
Η οικογένεια έμεινε σε ένα φτωχικό διαμέρισμα στο Χόλον στο Τελ Αβίβ και η Σοφία ως το μεγαλύτερο παιδί βοηθούσε τη μητέρα της να καθαρίζει σπίτια. Με ύψος 1,78, όμως, τράβηξε την προσοχή ενός κυνηγού ταλέντων από ισραηλινό πρακτορείο μοντέλων, ο οποίος την έστειλε με συνοδό στο Παρίσι για φωτογράφηση και οντισιόν στο πρακτορείο μοντέλων Viva.
mousa4
Όταν το πρακτορείο ανακάλυψε ότι η Σοφία ήταν μόλις 14 ετών, η συνεργασία ακυρώθηκε, αλλά καθώς επέστρεφαν πέρασαν μια βόλτα από ένα κατάστημα του Dior, όπου έτυχε να βρίσκεται ο επικεφαλής σχεδιαστής του οίκου Raf Simons. Ο Simons εντυπωσιάστηκε και λίγες εβδομάδες αργότερα η Σοφία άνοιξε την πασαρέλα του οίκου Dior στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι.
Dior Fashion Show, Ready to Wear Collection Spring Summer 2016 in Paris
mousa2
mousa3
mousa4
πηγή: tff.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου