Amfipoli News: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ…Γι’ Αυτό Κάνουν «ΜΑΓΚΙΕΣ» οι «Γείτονες»… Μήνυμα από ΗΠΑ: «Αν Κτυπήσει η Ρωσία Θα υπερασπιστούμε την Τουρκία»

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ…Γι’ Αυτό Κάνουν «ΜΑΓΚΙΕΣ» οι «Γείτονες»… Μήνυμα από ΗΠΑ: «Αν Κτυπήσει η Ρωσία Θα υπερασπιστούμε την Τουρκία»



ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…  
ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ – ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ – ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ «ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗ» ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΤΟ ISIS, ΤΟΥΣ «ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ» ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ… ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ… ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ…
Ο υποψήφιος Πρόεδρος, από τη μεριά των Δημοκρατικών, Marco Rubio ανέφερε στο Fox News, πως αν φτάσει ο κόμπος στο χτένι, οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να συνταχθούν με την Τουρκία σε μια αντιπαράθεση με τη Ρωσία.

«Είναι ένα μέλος της συμμαχίας του ΝΑΤΟ», είπε αρχικά ο Rubio και συνέχισε «κάθε κίνηση σε βάρος της Τουρκίας, σε κάθε περίπτωση, θα υπονομεύσει τη συμμαχία του ΝΑΤΟ και αυτό είναι κάτι που πρέπει να καταλάβουμε. Αυτή είναι μια κρίσιμη στιγμή. Αν η Ρωσία πιστεύει ότι μπορεί να ανταποκριθεί και να προβεί σε αντίποινα κατά της Τουρκίας και το ΝΑΤΟ δεν πρόκειται να κάνει τίποτα γι ‘αυτό, πλανάται. Γι ‘αυτό είναι σημαντικό για εμάς να είμαστε πολύ σαφείς ότι θα ανταποκριθούμε και θα υπερασπιστούμε την Τουρκία όταν βρεθεί κάτω από ρωσική επίθεση. Διαφορετικά, το σύνολο της συμμαχίας του ΝΑΤΟ έρχεται σε αμφισβήτηση».

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου