Amfipoli News: Γι'αυτό η Τουρκία θα διαλυθεί....

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Γι'αυτό η Τουρκία θα διαλυθεί....


Με τις πρόσφατες εξελίξεις της παγκόσμιας σκακιέρας να περιλαμβάνουν σε μεγάλο βαθμό τα "καπρίτσια" του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, διεθνείς αναλυτές προχώρησαν σε μια ανάλυση των φαινομένων που επικρατούν στη γειτονική χώρα, με το μέλλον της να δείχνει επιεικώς ομιχλώδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μέρες της Τουρκίας ως κράτος είναι μετρημένες και αυτό εξαιτίας της παρανοϊκής διακυβέρνησης του Τούρκου προέδρου, ο οποίος "μεθυσμένος" από την εξουσία πασχίζει να μετατρέψει την χώρα του σε ένα νέο "Ισλαμικό Κράτος".

Το άνωθεν συμπέρασμα δεν θα έπρεπε να το αντιλαμβάνεται κανείς ως κάτι παράξενο, καθώς το όνομα Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι πλέον άρρηκτα συνδεδεμένο με τα πολιτικά σκάνδαλα, την λογοκρισία, τον φασισμό, τη συνεργασία με τρομοκρατικές οργανώσεις, την καλλιέργεια μίσους στο εσωτερικό του λαού (βλέπε τον εμφύλιο που έχει δημιουργήσει με τους Κούρδους στο εσωτερικό της Τουρκίας), ενώ ως κορύφωση θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι πρόσφατες κινήσεις του όπως, η κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού και η εισβολή στο Ιράκ.

Με λίγα λόγια, η τρέχουσα κυβέρνηση έχει καταφέρει σε διάστημα μόλις μερικών μηνών να κατακερματίσει το εσωτερικό του κράτους, να δημιουργήσει μια πληθώρα εχθρών, ενώ παράλληλα έχει αποξενωθεί με τους λίγους συμμάχους που είχε, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τις ΗΠΑ.

Η Τουρκία αυτή τη στιγμή βρίσκεται ένα βήμα πριν τη διάλυση, με τον Ερντογάν να κινδυνεύει να γίνει ένας Βασιλιάς δίχως Βασίλειο.

 voicenews.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου