Amfipoli News: Υπάρχει σχέδιο για πρόκληση εσωτερικής ανωμαλίας στην Ελλάδα;

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Υπάρχει σχέδιο για πρόκληση εσωτερικής ανωμαλίας στην Ελλάδα;


Επίθεση αναρχικών στα γραφεία του «Τειρεσία» προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές

Περίεργες και συνάμα επικίνδυνες επιθέσεις λαμβάνουν χώρα στην πατρίδα μας το τελευταίο διάστημα. Μετά την επίθεση σε ελεγκτές του ΜΕΤΡΟ στην Ομόνοια και τον άγριο ξυλοδαρμό τους , «άγνωστοι» επιτέθηκαν στα γραφεία του «Τειρεσία» προκαλώντας ζημιές αναφέρει ξένο πρακτορείο ειδήσεων.

Το θέμα αυτό έχει πάρει διαστάσεις και στο εξωτερικό, προκαλώντας ποικίλα σχόλια.

Περίπου 15 άτομα εισέβαλαν στα γραφεία του τραπεζικού συστήματος πληροφοριών «Τειρεσίας», και άρχισαν να χτυπούν με πέτρες και άλλα βαριά αντικείμενα υπολογιστές, τραπέζια και καρέκλες. Μετά την επίθεση οι αναρχικοί εξαφανίστηκαν.

Οι δράστες διέφυγαν με μοτοσικλέτες. Η αστυνομία σε καταδίωξη, συνέλαβε επτά άτομα ενώ αναζητά τα υπόλοιπα .

Μιλάμε για τα μέλη της αναρχικής οργάνωσης «Rubicon», αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ.

Η ομάδα αυτή πραγματοποίησε σειρά τέτοιων επιθέσεων . Πριν από λίγες ημέρες οι αναρχικοί εισέβαλαν και στην κατοικία του Γερμανού πρεσβευτή στην Αθήνα.

Ο «Τειρεσίας» είναι ένα διατραπεζικό σύστημα πληροφοριών, που ειδικεύεται στην παραγωγή και τη διάδοση πληροφοριών και οικονομικών στοιχείων, σχετικά με δάνεια προς νομικά και φυσικά πρόσωπα, στεγαστικά δάνεια, και συνεισφέρει στην πρόληψη της απάτης στον τραπεζικό τομέα.

Χωρίς ίχνος συνομοσιολογίας από το pentapostagma.gr, εκτιμάμε ότι έχουμε μια ιδιαίτερη έξαρση παρόμοιων περιστατικών στην πατρίδα μας , τα οποία διαφαίνεται να υλοποιούν ειδικά εκπαιδευμένες ομάδες.

Πιθανόν να προετοιμάζεται σχέδιο εσωτερικής «ανωμαλίας» το οποίο έχουν ετοιμάσει «κύκλοι», οι οποίοι επιθυμούν να μεταφέρουν κλίμα βίας «μέσα» στην Ελλάδα.

Οι ελληνικές αρχές και η ειδικά η αστυνομία είναι σε πλήρη επιφυλακή λόγω των πρόσφατων τρομοκρατικών απειλών για «Καυτό Δεκέμβριο».

Σε ποια ¨πιθανή έκταση και σε ποια μορφή επεκτείνεται το πιθανό σχέδιο των κύκλων της ανωμαλίας και αν αυτό περιλαμβάνει αιματηρές επιθέσεις παρακρατικών;

Από πού κινούνται όλοι αυτοί που οδηγούν σταδιακά τη χώρα σε Εμφύλιο πόλεμο, τι μέσα έχουν στη διάθεσή τους, τι δυνατότητες, εάν υπάρχει κεντρικός πυρήνας εντός ή εκτός της Ελλάδας που κινεί τα νήματα της ανωμαλίας;

Υπάρχουν πολλά και αναπάντητα ερωτήματα για αυτό που λαμβάνει χώρα στην ελληνική κοινωνία, ειδικά το τελευταίο διάστημα ενώ η χώρα κατακλύζεται από λαθρομετανάστες.

Επισημαίνεται δε, η συνεχής ροή Μαροκινών και Αλγερινών υπηκόων στα νησιά μας , οι οποίοι αποτελούν «ωρολογιακή βόμβα» στην κοινωνική ειρήνη στην πατρίδα μας.

pentapostagma.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου