Amfipoli News: Δείτε τι γίνετε αν πλένετε το πρόσωπό σας με λάδι καρύδας & μαγειρική σόδα! Εξαφανίζει ρυτίδες, ακμή, λιπαρότητα!

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Δείτε τι γίνετε αν πλένετε το πρόσωπό σας με λάδι καρύδας & μαγειρική σόδα! Εξαφανίζει ρυτίδες, ακμή, λιπαρότητα!


Αυτός ο ισχυρός συνδυασμός είναι πολύ χρήσιμος για τη μείωση των ρυτίδων και έχει την ιδιότητα να εισχωρεί βαθιά μέσα στους πόρους του δέρματος σας. 
Έτσι, μπορούμε εύκολα να πούμε ότι η συνταγή αυτή είναι πολύ χρήσιμη και ωφέλιμη για την πρόληψη της ακμής και τα σπυράκια. 
Όταν αυτά τα δύο ισχυρά συστατικά γίνουν μείγμα, λειτουργούν πολύ καλά στη θεραπεία της ακμής, την ερυθρότητα, τις ουλές και την απομάκρυνση της περίσσειας λιπαρότητας από τους πόρους του δέρματος σας. Επίσης βοηθά να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος σας. Απλά δοκιμάστε αυτή την σύνθεση και θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα.

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν μαγειρική για να κάνουν σπιτικά καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς, όπως λευκαντικό δοντιών, φυσικό αποσμητικό, κ.λπ. Και, όπως αναφέραμε και πριν, αυτό το συστατικό είναι επίσης πολύ αποτελεσματικό και ευεργετικό στη θεραπεία της ακμής. 
Ο πιο συνηθισμένος λόγος για την εμφάνιση της ακμής είναι η ανισορροπία του pH. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα ώστε να αποκατασταθεί η ισορροπία του pH.

Το λάδι καρύδας είναι εξαιρετικά υγιεινό συστατικό. Έχει αντιβακτηριακές, θεραπευτικές και ενυδατικές ιδιότητες, οι οποίες είναι πολύ ευεργετικές για την θρέψη ενυδάτωση του δέρματος σας. Για έναν βαθύ καθαρισμό απλά ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

συστατικά:
2 κουταλάκια του γλυκού βιολογικό λάδι καρύδας
1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα

οδηγίες:
Ανακατέψτε τα υλικά μέχρι να έχετε μια παχιά πάστα και να το εφαρμόσετε στο πρόσωπό σας, με κυκλικές κινήσεις. Στη συνέχεια, θα πρέπει να το αφήσετε για 5 λεπτά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Και πάλι, μασάζ το δέρμα του προσώπου σας με κυκλικές κινήσεις. Στεγνώστε το πρόσωπό σας με μια καθαρή πετσέτα, και δεν χρειάζεται να εφαρμόσετε οποιοδήποτε ενυδατική, επειδή το λάδι καρύδας ενυδατώνει το δέρμα σας.

Θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα. Το δέρμα σας θα είναι λείο και απαλό. Όπως μπορείτε να δείτε, αυτός ο σπιτικός βαθύς καθαρισμός είναι πολύ απλός και εύκολος να γίνει, και το μόνο που χρειάζεστε είναι 2 συστατικά, τα οποία πιθανώς να έχετε ήδη στο ντουλάπι της κουζίνας σας.

Επιμέλεια κειμένου healingeffect.gr
Την κεντρική ιδέα είδαμε στο myhealthytraining.com

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου