Amfipoli News: Η Ναταλία Γερμανού εξηγεί πως προέκυψε το επίθετο της

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Η Ναταλία Γερμανού εξηγεί πως προέκυψε το επίθετο της

Κάθε επίθετο έχει κάπου την ρίζα του και η Ναταλία Γερμανού έχει ένα επίθετο που σίγουρα κρύβει από πίσω του μια μεγάλη ιστορία. Ένα επίθετο που πήρε από τον μπαμπά της Φρέντυ, ο οποίος το πήρε από τον δικό του και γενικά μιλάμε για μια κληρονομιά που όπως αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή της στο Epsilon η Ναταλία Γερμανού, απαντάται έναν αιώνα πίσω, στον προ-προ-προπάππο της.
Με αφορμή τα ονόματα του εορτολογίου (Ανάργυρος και Γερμανός), ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και η Χριστίνα Μουστάκα είπαν χρόνια πολλά στη Ναταλία για πλάκα και όταν η παρουσιάστρια βγήκε με τη σειρά της στο στούντιο εξήγησε σε αυτούς και σε μας πώς κατέληξε το Γερμανός ως επώνυμο.
«Τον προ – προ – προ – προ πάππο μου τον έλεγαν Χαραλαμπίδη. Εφτά γενιές πίσω σου μιλάω τώρα. Και κάποια στιγμή στη Μυτιλήνη που ήταν έφυγε γιατρός στην Γερμανία και όταν γύρισε στην Μυτιλήνη έλεγαν όλοι "ήρθε ο Γερμανός!" και έτσι μας βγήκε. Δεν ξέρω άλλες λεπτομέρειες, δεν ζει και η γιαγιά». Μάλιστα, όταν τέλειωσε η Ναταλία, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης έκανε χιούμορ ότι τότε τα ονόματα στο ληξιαρχείο τα σκάλιζαν σε πλάκα.
Πηγή: toratora.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου