Amfipoli News: ΘΑΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΜΥΡΑ; Ξύπνησαν οι Ρώσοι! Καταιγισμός αεροπορικών βομβαρδισμών - υποχωρεί η ISIS

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

ΘΑΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΜΥΡΑ; Ξύπνησαν οι Ρώσοι! Καταιγισμός αεροπορικών βομβαρδισμών - υποχωρεί η ISIS



- Ραγδαίες και καταιγιστικές εξελίξεις στην Παλμύρα καθώς την τελευταία ώρα μεταδίδεται ότι σηκώθηκαν επιτέλους τα ρωσικά βομβαρδιστικά και έπιασαν δουλειά στην ιστορική πόλη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις οι ισλαμιστές της ISIS αποτραβήχθηκαν από όλες τις θέσεις τους μέσα στην πόλη ύστερα από σαρωτικές επιθέσεις των Sukhoi στο al-Basteen έξω από την Παλμύρα.
Επίσης ο Συριακός Στρατός ανατίναξε με επιτυχία παγιδευμένο όχημα της οργάνωσης πριν εκδηλωθεί η επίθεση στο σημείο ελέγχου της Sawame'a.

Όπως σημειώνει το livemap η κατάσταση το τελευταίο μισάωρο αρχίζει να σταθεροποιείται και να βελτιώνεται με το Συριακό Στρατό να ανακτά μέχρι στιγμής 10 check point.

Εν τω μεταξύ αναφέρεται ότι πριν λίγη ώρα πραγματοποιήθηκαν εκτοξεύσεις πυραύλων από ρωσικά πολεμικά πλοία.

Τις δραματικές ειδήσεις μεταφέρει και το αραβικό δίκτυο al-Watan. 

Ενδεικτικό του θρίλερ που εξελίσσεται στην Παλμύρα είναι πως μόλις ανακοινώθηκε η πτώση της και διέρρεε η απόφαση αποχώρησης / εκκένωσης, ξεκίνησε η θύελλα των βομβαρδισμών. Η Ρωσία άργησε υπέρ του δέοντος να παρέμβει (θα πρέπει να απαντηθεί αυτό) και να λήξει την επίθεση πριν καν ξεκινήσει.Και μόνο η εξέλιξη της τελευταίας ώρας δείχνει τη μεγάλη δύναμή της.

Η ανατροπή ξεκίνησε μετά τις 21:30 το βράδυ με τη Ρωσική αλλά και τη Συριακή Αεροπορία να χτυπούν αδιάκοπα στόχους των ισλαμιστών στον οδικό άξονα Σούκχνα - Παλμύρα ενώ οι αεροπορικές επιχειρήσεις συνεχίζονται για την πλήρη απώθηση των τζιχαντιστών.

Η νύχτα προβλέπεται πολύ μεγάλη. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα άξια παιδιά της Συρίας. Και επιτέλους θα πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι τα πράγματα δεν πρέπει να σταματήσουν στην Παλμύρα.


Του Στρατή Μαζίδη

freepen.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου