Amfipoli News: Αυτό το σπίτι είναι πάνω από 200 ετών… αλλά το εσωτερικό του δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Αυτό το σπίτι είναι πάνω από 200 ετών… αλλά το εσωτερικό του δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο


Στην ιστορική συνοικία της Νέας Ορλεάνης, ένα από τα σπίτια έχει προσελκύσει ιδιαίτερη προσοχή. Φαίνεται ότι αυτό το κτίριο κανείς δεν προσπάθησε να το ξανά κατασκευάσει και το άφησαν στην μοίρα του με το πέρασμα των χρόνων.

Το σπίτι χτίστηκε λίγο περισσότερο πριν από διακόσια χρόνια. Κρίνοντας από τα τεράστια ρολά, αρχικά στέγαζε ένα κατάστημα με μεγάλα παράθυρα. το κτίριο ήταν πολύ όμορφο για την εποχή του. Τώρα, όμως με την πρώτη ματιά μοιάζει με ένα ερείπιο…

Παρ ‘όλα αυτά, το σπίτι έχει το δικό του μικρό μυστικό. Η εξωτερική του εμφάνιση δεν αντικατοπτρίζει και την εσωτερική του πραγματικότητα. Το εσωτερικό του είναι ένα σύγχρονο παλάτι.

Κάποιος πρέπει μόνο να ανοίξει τα τεράστια ξύλινα παραθυρόφυλλα, και τη στιγμή αυτή θα συνειδητοποιήσετε ότι το σπίτι είναι κατοικήσιμο. Τα κουφώματα είναι βαμμένα με φρέσκια μπογιά και τα παράθυρα είναι διακοσμημένα με μοντέρνα περίτεχνα κάγκελα.

2

Με την είσοδο στο εσωτερικό του σπιτιού, ο θαυμασμό σας δεν μπορεί να πει λέξη. Τα πάντα μέσα είναι εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

3

Αρκετά χρόνια πριν, το άδειο σπίτι αγοράστηκε από τον διάσημο ροκ μουσικό Lenny Kravitz. Ήταν αυτός που είχε την ιδέα αυτή.

4

5

6

7

8

9

10

11

Πρόσφατα αυτό το σπίτι θαύμα διατίθενται προς πώληση. Ωστόσο η τιμή του είναι πολύ μεγάλη. Για το σπίτι αυτό ζητάει ένα εκατομμύριο δολάρια! Ωστόσο, ένα τέτοιο μεγάλο ποσό κατά κύριο λόγο σχετίζεται με το όνομα του Lenny Kravitz.

Πηγή: diaforetiko.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου