Amfipoli News: Παπάς με ακροβατικές κινήσεις βαφτίζει 780 μωρά μέσα σε λίγες ώρες -Δείτε το απίστευτο βίντεο

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Παπάς με ακροβατικές κινήσεις βαφτίζει 780 μωρά μέσα σε λίγες ώρες -Δείτε το απίστευτο βίντεο



Η βάφτιση ενός παιδιού είναι μία ιδιαίτερη στιγμή, κυρίως για τους γονείς του, καθώς το πιτσιρίκι δεν αντιλαμβάνεται τίποτα από το τελετουργικό. Αντιθέτως, αυτό που πολλές φορές καταλαβαίνει είναι η  ταλαιπωρία που περνάει, ειδικά αν έχει μεγαλώσει και μπορεί πλέον να προβάλει αντιστάσεις στο βούτηγμά του στην κολυμπήθρα. 

Εκεί είναι που αρχίζουν τα κλάματα, τα οποία κάνουν πολλούς να νιώθουν κάπως άβολα μπροστά σε ένα τόσο μικρό παιδί. Ευτυχώς όμως στην Ελλάδα, η τακτική που ακολουθείται για την συγκεκριμένη διαδικασία, είναι εντελώς διαφορετική από αυτή του Πατριάρχη πάσης Γεωργίας κ.κ. Ηλία Β', ο οποίος την ημέρα που γιορτάζουν τα Θεοφάνεια οι παλαιοημερολογίτες, βάπτισε συνολικά 780 αγοράκια και κοριτσάκια.

Ο τρόπος με τον οποίο βούταγε τα πιτσιρίκια στην κολυμπήθρα ήταν κάπως αποκρουστικός όπως μπορείτε να δείτε και στο video, για δύο λόγους...

Πρώτον λόγω της ταχύτητας με την οποία τα στριφογύριζε, η οποία είναι απαγορευτική για τόσο μικρά μωρά και δεύτερον επειδή τα βουτούσε με το κεφάλι, με αποτέλεσμα έστω και για ελάχιστο χρονικό διάστημα να ζουν ένα μίνι πνιγμό. 




Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου