Amfipoli News: 10 Χρόνια μετά την υιοθεσία της κόρης τους, έλαβαν ΑΥΤΗ τη φωτογραφία. Όταν την πρόσεξαν καλύτερα, πάγωσαν! (Εικόνες & Βίντεο)

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

10 Χρόνια μετά την υιοθεσία της κόρης τους, έλαβαν ΑΥΤΗ τη φωτογραφία. Όταν την πρόσεξαν καλύτερα, πάγωσαν! (Εικόνες & Βίντεο)


Η Jennifer Doering από το Wisconsin είναι μητέρα 4 παιδιών και είχε μία πολύ ιδιαίτερη ιδέα για δώρο Χριστουγέννων για ένα από τα παιδιά της. Την 10χρονη Audrey, την είχε υιοθετήσει όταν ήταν μωρό από την Κίνα και έτσι αποφάσισε να βρει πληροφορίες για την οικογένεια και τους προγόνους της.
Μαζί με τον άντρα της, επικοινώνησε με έναν οργανισμό της Κίνας που ειδικεύεται σε τέτοια θέματα.
Καθώς έψαχναν, το ορφανοτροφείο που την είχε συμφώνησε να της στείλει μία οικογενειακή φωτογραφία που είχε στον φάκελο του κοριτσιού. Όταν οι γονείς της Audrey την είδαν, έμειναν έκπληκτοι: υπήρχε άλλο ένα κορίτσι δίπλα στην κόρη τους που ήταν ολόιδιο. Έμοιαζαν σαν δύο σταγόνες νερού. Ήταν σίγουρο, η Audrey είχε αδερφή!
Τώρα είχαν έναν νέο στόχο. Ήθελαν να εντοπίσουν την αδερφή της. Τα Χριστούγεννα όμως πλησίαζαν γρήγορα και δεν είχαν πολύ χρόνο.
Το Κινέζικο όνομα της Audrey είναι Gui και τώρα έμαθαν πως το όνομα της αδερφής της ήταν Mei. Αυτά τα δύο ονόματα όμως όταν συνδυαστούν, σχηματίζουν την Κινέζικη λέξη για το Τριαντάφυλλο. Αυτό ήταν κάτι που έκαναν μόνο στα δίδυμα. Έτσι, κατάλαβαν πως η αδερφή της ήταν δίδυμη!
Τελικά, μία μέρα είδαν την ιστοσελίδα της Dr. Andrea Olsen. Ειδικεύεται σε εκ γενετής ασθένειες σε υιοθετημένα παιδιά από την Κίνα. Η Audrey είχε ένα τέτοιο πρόβλημα υγείας και τώρα είχαν ένα στοιχείο: εάν η δίδυμη αδερφή της είχε υιοθετηθεί στις ΗΠΑ ίσως και να μπορούσαν να τη βρουν από την ασθένειά της.
Επικοινώνησαν με την Dr. Olsen, παρακαλώντας για πληροφορίες. Τελικά έλαβαν απάντηση: είχε όντως μία περίπτωση ενός κοριτσιού που το έλεγαν Mei και είχε γεννηθεί την ίδια μέρα με την Audrey.
Τώρα όμως την έλεγαν Gracie Rainsberry. Χάρη στο διαδίκτυο, η Jennifer βρήκε εικόνες της και είδε πως έμοιαζε απίστευτα με την κόρη της.
Σύντομα οι δύο οικογένειες ήρθαν σε επαφή και κανόνισαν να συνομιλήσουν τα δύο κορίτσια. Ακριβώς τη στιγμή των Χριστουγέννων, με δάκρυα και χαμόγελα, έζησαν όλοι μία αξέχαστη στιγμή.
Τα κορίτσια έχουν πολλές ομοιότητες: αγαπάνε και οι δύο τα ζώα, τα μαθηματικά και τα αθλήματα. Κάνουν τις ίδιες χειρονομίες και χαμογελούν με τον ίδιο τρόπο.
Ωστόσο, η Grace ζει στην Ουάσινγκτον. Για να γνωριστούν από κοντά, θα πρέπει να ταξιδέψουν με το αεροπλάνο, όπως αναφέρει το tonwtiko.
Δείτε το βίντεο:




Πηγή: kontranews.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου