Amfipoli News: Μικρό σχόλιο για μια μεγάλη (πολιτική) απάτη

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Μικρό σχόλιο για μια μεγάλη (πολιτική) απάτη



Τι να πεις για τον Σημίτη και την θλιβερή συνέντευξη στον Σκάι; Τα είπε όλα ο οιστρηλατημένος Ξανθάκης, απολύτως συμβατά με τις ηχηρές αντιδράσεις της πλειονότητος.
Ας μου επιτραπούν δύο επισημάνσεις γι αυτό το θολό ποτάμι μικροψυχίας, αποκρύψεων και ψευδών:
Είπε για το Ασφαλιστικό ότι οπισθοχώρησε γιατί προείχε η πολιτική σταθερότητα εν οψει Ολυμπιακών Αγώνων (έργα κλπ) και εισδοχής στην ΟΝΕ. Οποία υποκρισία! Και τι θλιβερή επινόηση!
Πρώτον, η χώρα μπήκε στην ΟΝΕ τον Ιανουάριο του 2001. Επομένως, ο κ. Σημίτης είχε τεράστιο χρονικό περιθώριο να επαναφέρει το Ασφαλιστικό, αλλά δεν το έπραξε. Δεν είχε τα κότσια, γιατί φοβήθηκε το πολιτικό κόστος. Αντ΄αυτού, παρέδωσε την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στον Γιώργο Παπανδρέου στις αρχές του 2004 και απέφυγε την εκλογική αναμέτρηση με τον Κώστα Καραμανλή, γιατί ήξερε ότι θα ηττηθεί. Και δεύτερον, τα έργα των Ολυμπιακών βρίσκονταν ήδη εν εξελίξει και ουδόλως θα επηρεάζονταν από την ενδεχόμενη αλλαγή κυβερνήσεως. Απόδειξη είναι το γεγονός ότι οι εκλογές έγιναν μέσα στο 2004, λίγους μήνες πριν από τους Αγώνες.
Επισήμανση δεύτερη: Ο άνθρωπος αυτός εχθρεύεται όσο τίποτε την έννοια λαός. Ούτε μια στιγμή δεν αναφέρθηκε στον λαό και στην κοινωνία. Μιλούσε για το…κοινό! Φαίνεται λεπτομέρεια η επισήμανση, αλλά δεν είναι. Αποκαλύπτει περιφρόνηση και εστετισμό. Περιφρόνηση προς πάν το λαϊκόν. Όπως εμπράκτως το είχε αποδείξει και τότε που ως πρωθυπουργός έφευγε το Πάσχα από την Ελλάδα! Και χρειάστηκε να παρέμβει ο κύκλος του Μαξίμου για να πειστεί μετά από τρία Πάσχα στο εξωτερικό, να μείνει αυτές τις ξεχωριστές ημέρες στην πατρίδα του.
Αυτά. Και είθε να πυκνώσει τις εμφανίσεις του ο κ.Σημίτης. Για να αποκαλυφθεί πλήρως το ολίγιστον του ανδρός.
newpost
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου