Amfipoli News: Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις ΗΠΑ-Τουρκίας - Να απελαθεί ο Τούρκος πρέσβης από τις ΗΠΑ υποστήριξε ο γερουσιαστής των ΗΠΑ Τζον Μακέιν (Βίντεο)

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις ΗΠΑ-Τουρκίας - Να απελαθεί ο Τούρκος πρέσβης από τις ΗΠΑ υποστήριξε ο γερουσιαστής των ΗΠΑ Τζον Μακέιν (Βίντεο)


Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις ΗΠΑ - Τουρκίας
Κάλεσμα στην κυβέρνηση να απελάσει τον Τούρκο πρεσβευτή στην Ουάσινγκτον πραγματοποίησε ο εμβληματικός ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής των ΗΠΑ Τζον Μακέιν μετά τα γεγονότα με πρωταγωνιστές του φρουρούς του Ερντογάν, οι οποίοι χτύπησαν με πρωτοφανή μανία Κούρδους διαδηλωτές... ακριβώς έξω από το Λευκό Οίκο!
«Θα πρέπει να πετάξουμε έξω από 'δω τον πρεσβευτή τους. Τέτοιες ενέργειες δεν μπορεί να μένουν αναπάντητες από τη διπλωματία», είπε ο Μακέιν σε συνέντευξή του νωρίτερα σήμερα, προσθέτοντας ότι θα πρέπει παράλληλα να κινηθούν και νομικές διαδικασίες.
Ο γερουσιαστής Μακέιν είχε νωρίτερα χαρακτηρίσει τα επεισόδια έξω από το Λευκό Οίκο, ως «κακομεταχείριση». «Εδώ είναι Ηνωμένες Πολιτείες. Δεν τα κάνουμε αυτά εδώ εμείς. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για μια τέτοια θλιβερή συμπεριφορά», έγραψε στον λογαριασμό του, στο twitter ο γερουσιαστής».  
Πηγή: kontranews.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου