Amfipoli News: Ο ΕΡΩΤΑΣ …ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ: Πριγκίπισσα στην Ιαπωνία γίνεται μια κοινή νοικοκυρά για τα μάτια ενός απλού θνητού!

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Ο ΕΡΩΤΑΣ …ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ: Πριγκίπισσα στην Ιαπωνία γίνεται μια κοινή νοικοκυρά για τα μάτια ενός απλού θνητού!


Έτοιμη να παραιτηθεί από κάθε βασιλικό αξίωμα είναι μία Πριγκίπισσα στην Ιαπωνία, η οποία προτίμησε να ζήσει ως «κοινή θνητή» για να παντρευτεί έναν «κοινό θνητό» που εργάζεται ως εργαζόμενος στον τομέα του τουρισμού στις παραλίες της περιοχής.
japa1_b1
Συγκεκριμένα, η εγγονή του αυτοκράτορα της Ιαπωνίας γνώρισε σε έναν εστιατόριο τον Κέι, τον οποίο ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα, λόγω των πολλών δεξιοτήτων του (μπορεί να κάνει σκι, να παίξει βιολί, να σερφάρει και να μαγειρέψει) και των γνώσεών του.
Ο Κέι επίσης έχει δουλέψει στις παραλίες της Ιαπωνίας, προωθώντας έτσι τον τουρισμό εκεί, ενώ η πρώτη τους γνωριμία έγινε πριν 5 χρόνια.
japa2
Η γλυκιά Mako μόλις ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας θα είναι μόνο πριγκίπισσα στην καρδιά του συζύγου της καθώς θα χάσει τα βασιλικά προνόμια και θα είναι πλέον μια κοινή θνητή! Όπως γράφουν οι Japantimes, οι επίσημοι αρραβώνες τους θα ανακοινωθούν στα μέσα του επόμενου μήνα.
japa4
 crashonline.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου