Amfipoli News: Είναι 98 ετών και έχει περιουσία 2.000.000 ευρώ. Δείτε πως αποφάσισε να τα ξοδέψει και υποκλιθείτε στο μεγαλείο της ψυχής του

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Είναι 98 ετών και έχει περιουσία 2.000.000 ευρώ. Δείτε πως αποφάσισε να τα ξοδέψει και υποκλιθείτε στο μεγαλείο της ψυχής του



Φανταστείτε να ξυπνάτε μία μέρα και να ανακαλύπτετε πως έχετε ξαφνικά $2 εκατομμύρια στον λογαριασμό σας. Πώς θα τα χρησιμοποιούσατε; Για τον 98χρονο Russell Gremel, που λατρεύει την φύση, δεν ήταν δύσκολη η απόφαση!
Ο βετεράνος του Β” παγκοσμίου πολέμου από το Σικάγο είχε επενδύσει $1000 για να αγοράσει 20 μετοχές της Walgreens πριν 70 χρόνια. Δεν είχε ιδέα όμως πως αυτή η επένδυση του είχε αποφέρει $2 εκατομμύρια.
Ο Gremel πάντα λάτρευε την φύση. Όλοι όσοι τον ήξεραν ήταν σίγουροι πως θα τα αξιοποιούσε σωστά αυτά τα χρήματα.
Σκεφτόταν να τα δωρήσει. Ισχυρίστηκε πως ο κύριος λόγος που ήθελε να το κάνει ήταν γιατί ένιωθε πως δεν τα είχε “κερδίσει.”
Δύο χρόνια πριν, ο Gremel επικοινώνησε με την οργάνωση για την προστασία των ζώων, Illinois Audubon Society. Σχεδίαζαν να αγοράσουν μία μεγάλη έκταση για το επόμενό τους πρότζεκτ αλλά δεν είχαν τα χρήματα που χρειαζόντουσαν.
Ο Gremel ένιωσε πως το σωστό ήταν να τους δώσει τα χρήματα για να τους βοηθήσει να αγοράσουν την έκταση που ήθελαν.
74
Τελικά, η οργάνωση αγόρασε την έκταση 395 στρεμμάτων το προηγούμενο σαββατοκύριακο και το ονόμασαν Gremel Wildlife Sanctuary (Καταφύγιο άγριας ζωής Gremel). Σύμφωνα με την οργάνωση, το καταφύγιο είναι το σπίτι από 200 είδη πουλιών και 400 είδη φυτών.
Πώς σας φάνηκε η κίνησή του; Εσείς πώς θα τα αξιοποιούσατε στην θέση του;


Πηγή: fanpage.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου