Amfipoli News: Βρήκε ένα Άλογο με δεμένα πόδια. Δείτε την αντίδρασή του όταν το ελευθέρωσε! (Βίντεο)

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Βρήκε ένα Άλογο με δεμένα πόδια. Δείτε την αντίδρασή του όταν το ελευθέρωσε! (Βίντεο)


Φανταστείτε να ήταν δεμένα τα πόδια σας μαζί και να έπρεπε να προσπαθήσετε να περπατήσετε και να ζήσετε τη ζωή σας. Μπορεί να ήσασταν θυμωμένοι. Ε, λοιπόν, κάποιοι το κάνουν αυτό στα άλογα, όπως φαίνεται από το παρακάτω βίντεο. Δένουν τα πόδια τους μαζί με αλυσίδες και τα άλογα δεν μπορούν να τρέξουν.

Η αυστριακή μη κερδοσκοπική οργάνωση Four Paws International αγωνίζεται κατά της κακοποίησης ζώων που προκαλείται για διάφορους λόγους και ο Ovidiu Rosu είναι ένα από τα μέλη της.

Ο κτηνίατρος βρισκόταν στο Letea της Ρουμανίας, όπου βρήκε ένα άλογο το οποίο είχε δεμένα πόδια. Δεν υπήρχε τρόπος να βρουν πως έφτασε εκεί το άλογο ή ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης, αλλά οι άνθρωποι της οργάνωσης ήξεραν ότι έπρεπε να το ελευθερώσουν.

Οι αλυσίδες είχαν αρχίσει να κάνουν πληγές στο άλογο και του άφησαν ένα κόψιμο στον αστράγαλο. Η ομάδα νάρκωσε το άλογο και μετά, ενώ κοιμόταν, του έκοψαν τις αλυσίδες. Τώρα, ευτυχώς, είναι ελεύθερο. Το παρακάτω βίντεο δείχνει πως έγινε η διαδικασία. Ανέβηκε στη σελίδα του Four Paws International στο YouTube αυτό το μήνα και έχει ήδη συγκεντρώσει 2.000 προβολές, όπως αναφέρει το tonwtiko.

Τι όμορφη ιστορία! Είναι υπέροχο να βλέπεις ότι το άλογο έλαβε τη βοήθεια που χρειαζόταν για να ζήσει μια γεμάτη και υγιή ζωή!



Πηγή: kontranews.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου