Amfipoli News: Ο πατέρας της Μελάνια Τραμπ είναι φτυστός ο... Ντόναλντ Τραμπ

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Ο πατέρας της Μελάνια Τραμπ είναι φτυστός ο... Ντόναλντ Τραμπ



Οι δυο άντρες, πέρα από την κοντινή ηλικία, φαίνεται πως έχουν ίδια κορμοστασιά, αλλά και ίδιο γούστο στις ενδυματολογικές επιλογές τους

Το γεγονός της εβδομάδας για το προεδρικό ζευγάρι των ΗΠΑ μπορεί να είναι η μετακόμιση της Μελάνια Τραμπ στον Λευκό Οίκο, αλλά το Ίντερνετ φαίνεται πως προτιμά να ασχοληθεί με τον ...πατέρα της.

Ο λόγος για τον Βίκτορ Κνάους, ο οποίος έφτασε με το Air Force One μαζί με την σύζυγο του, Αμαλίγια, στον Λευκό Οίκο και εντυπωσίασε λόγω της ομοιότητας του με τον γαμπρό του.



Οι δυο άντρες, πέρα από την κοντινή ηλικία, φαίνεται πως έχουν ίδια κορμοστασιά, αλλά και ίδιο γούστο στις ενδυματολογικές επιλογές τους.



Η εμφανής ομοιότητα δεν πέρασε απαρατήρητη και τις επόμενες μέρες, τα  σχόλια των χρηστών στο Twitter οργίασαν. Μια χρήστης έγραψε: «Κατά έναν παράξενο τρόπο, αισθάνομαι άσχημα για την Μελάνια. Είναι σαν να την ακολουθούσε μια μαύρη μοίρα από τη γέννηση της».



Κάποιος άλλος αρκέστηκε να γράψει: «Λοιπόν, αυτό είναι άβολο», ενώ κάποιος άλλος σχολίασε καυστικά σχετικά με τις ενδυματολογικές επιλογές των δυο αντρών: «Αυτή η παλιά γραβάτα που κρέμεται πάνω από τη ζώνη».









Μια ακόμα χρήστης σχολίασε πως η Μελάνια είναι σαν να παντρεύτηκε τον σωσία του πατέρα της, ενώ ένα ιδιαίτερα καυστικό σχόλιο τόνισε πως οι δυο άντρες μοιάζουν ακόμα και στο μικρό μέγεθος χεριών, συμπληρώνοντας πως, ο Βίκτορ Κνάους θα μπορούσε να είναι ο επίσημος σωσίας του προέδρου των ΗΠΑ.



Σχετικά με την ομοιότητα του πατέρα της με τον σύζυγο της, η Μελάνια είχε σχολιάσει σε μια παλαιότερη της συνέντευξη: «Είναι και οι δύο σκληρά εργαζόμενοι. Είναι και οι δύο πολύ έξυπνοι και πολύ ικανοί. Μεγάλωσαν σε εντελώς διαφορετικά περιβάλλοντα, αλλά μοιράζονται τις ίδιες αξίες και την ίδια παράδοση». Η ίδια είχε συμπληρώσει: «Κι εγώ μοιάζω με τον σύζυγο μου. Καταλαβαίνετε τι εννοώ; Έτσι και ο πατέρας μου».


protothema.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου