Amfipoli News: ΔΙΠΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ: Θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις – «Αν ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές ο Καμμένος δεν θα αγωνιά για…»

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

ΔΙΠΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ: Θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις – «Αν ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές ο Καμμένος δεν θα αγωνιά για…»


Νέα πυρά εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά του Πάνου Καμμένου για την υπόθεση του Νoor 1 μία ημέρα μετά την αντιπαράθεση τους στη Βουλή.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ  ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε χαρακτηριστικά: «Αν ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές, και αποδειχτεί ότι ο κ. Καμμένος μιλούσε με τον αξιωματικό του λιμενικού Χριστοφορίδη, που πίεζε τον ισοβίτη Γιαννουσάκη να εμπλέξει τον Μαρινάκη, αλλά μιλούσε και με την εισαγγελέα Τζίβα που πήγε στις φυλακές Αυλώνα μέσα στη νύχτα να του πάρει κατάθεση, τότε δεν θα αγωνιά για την υπουργική του καρέκλα, αλλά για να μην πάει φυλακή».

Έθεσε επίσης το ερώτημα «από ποτέ ήξερε ο κ. Καμμένος τον Μάκη Γιαννουσάκη και ποτέ τον γνώρισε πρώτη φορά». Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη όταν ο Γιαννουσάκης είπε ότι θα συνεργαστεί για να εμπλέξει τον Μαρινάκη τον μετέφεραν από τις φυλακές Κορυδαλλού, που είναι σκληρές, στις φυλακές Αυλώνα για να μπορεί να έχει το κινητό του και άλλες διευκολύνσεις. Και όταν δεν μίλησε τον μετέφεραν στις φυλακές Χαλκίδας.

«Ο Καμμένος είναι ηθικός αυτουργός για τις πράξεις του Χριστοφορίδη, τον οποίο γνώριζε από παλιά» δήλωσε στον ΣΚΑΪ.

Λίγη ώρα αργότερα τη θέση ότι ο Π. Καμμένος είναι πολύ μπλεγμένος και φοβισμένος διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης και στον 9,84. «Έχω την ειλικρινή εντύπωση ότι ο κύριος Καμμένος είναι πολύ μπλεγμένος και φοβισμένος.  Πρώτη φορά είδα έναν Καμμένο που του λες κατάμουτρα ότι «θα πας φυλακή» και αντί να εκραγεί, να κατεβάζει το κεφάλι και να προσπαθεί να μείνει στο κείμενο. Ένα κείμενο άρες μάρες κουκουνάρες» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Αθήνα 9,84 ο κ.Γεωργιάδης.

Όπως είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, «θα χυθεί άπλετο φως» στην υπόθεση ενώ προέβλεψε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις αν η δικαιοσύνη κινηθεί γρήγορα για την υπόθεση.


Πηγή: crashonline.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου