Amfipoli News: ΜΗΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ;;; (βίντεο)

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

ΜΗΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ;;; (βίντεο)



Ενώ άρχισε ξανά η ροη των προσφύγων από ανατολάς, στους 3.717 έφτασαν οι εγκλωβισμένοι στη Λέσβο μετανάστες και πρόσφυγες, μετά τις 68 νέες αφίξεις στο νησί το τελευταίο 48ωρο.
Οι αριθμοί δείχνουν ότι σε ένα μόλις μήνα, από τις 20 του περασμένου Μαΐου έως σήμερα, ο αριθμός των εγκλωβισμένων στο νησί αυξήθηκε κατά 634 άτομα, (3.083 στις 22 Μαΐου). Γεγονός που θέτει σε δοκιμασία τη λειτουργία του καταυλισμού στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης στη Μόρια που λειτουργεί οριακά.
Όπως αναφέρεται η Ελλάδα είναι ένας άλλος «πυρήνας» μουσουλμανικού «εμπλουτισμού» για την Ευρώπη. Όπως και η Ιταλία, η Ελλάδα είναι μια δημοφιλής πύλη για παράνομους αλλοδαπούς αφρικανούς μουσουλμάνους που προσπαθούν να φτάσουν στους παράδεισους ευημερίας της Δυτικής Ευρώπης. Ενώ περιμένουν ταξιδιωτικά έγγραφα και δωρεάν μεταφορά στο βορρά, δημιουργούν καταστροφές στα στρατόπεδα κράτησης και στις γύρω γειτονιές στην Ελλάδα, όπου στεγάζονται.
Οι μουσουλμάνοι εισβολείς, οι οποίοι παρουσιάζονται ως πρόσφυγες και υποστηρίζονται από τους αναρχικούς των «Ανοιχτών Συνόρων», αναφέρεται ότι κατέστρεψαν την τουριστική βιομηχανία στα ελληνικά νησιά Κω, Λέσβο, Σάμο και Χίο.

Εδώ και καιρό σας δείχνουμε σκηνές από το εξωτερικό με τους λαθρό. Ο φόβος ότι τα ίδια σε λίγο καιρό θα συμβούν και εδώ και τώρα που είναι καλοκαίρι είναι πλέον ορατός με όλες τις συνέπειες τέτοιων εξελίξεων καθώς η ανεπάρκεια ασφάλειας είναι πολύ μεγάλη και εμφανής.
Νάναι καλά τα μνημονιακά φιλοευρωπαϊκά κόμματα που εφεραν την χωρα στο σημερινό της χάλι ελεος των εισβολέων από ανατολάς.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου