Amfipoli News: Οι γαλλικές αρχές εντόπισαν εφήβους που είχαν χαθεί στο «Βασίλειο των Νεκρών»

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Οι γαλλικές αρχές εντόπισαν εφήβους που είχαν χαθεί στο «Βασίλειο των Νεκρών»



Δύο έφηβοι που είχαν χαθεί στις κατακόμβες του Παρισιού εντοπίστηκαν και νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο με υποθερμία, σύμφωνα με το CNN.
Τα δύο αγόρια, ηλικίας 16 και 17 ετών αντίστοιχα, είχαν επισκεφτεί το υπόγειο δίκτυο στοών και, για άγνωστους ακόμα λόγους, διέφυγαν προς την απαγορευμένη ζώνη των κατακομβών. Το αποτέλεσμα ήταν να περάσουν τρεις ημέρες στο απόλυτο σκοτάδι, περιστοιχισμένοι από νεκροκεφαλές. Οι γαλλικές αρχές «χτένισαν» τις στοές και με την βοήθεια εκπαιδευμένων σκύλων εντόπισαν τους εφήβους και τους μετέφεραν έξω με ασφάλεια.
Οι κατακόμβες στο Παρίσι χτίστηκαν τον 18ο αιώνα και «φιλοξενούν» τα λείψανα έξι εκατομμυρίων ανθρώπων. Οι στοές εκτείνονται σε 250 χλμ κάτω από το Παρίσι, όμως το μεγαλύτερο κομμάτι έχει κριθεί επικίνδυνο και απαγορεύεται ρητώς η περιπλάνηση εκτός των ορίων που έχουν θέσει οι αρχές.
Ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιδιώκουν να τις εξερευνήσουν, αγνοώντας τους κινδύνους, συχνά χάνοντας την ζωή τους περιστοιχισμένοι από τα οστά νεκρών του 18ου αιώνα. Οι κατακόμβες του Παρισιού είναι γνωστές και ως το «Βασίλειο των Νεκρών» και έχουν πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες ταινίες τρόμου ή περιπέτειας.

paris catacombs

paris catacombs
paris catacombs

huffingtonpost.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου