Amfipoli News: Έχετε παρατηρήσει διάφορες αλλαγές στο σώμα σας κατά τη διάρκεια μίας πτήσης; - Δείτε γιατί συμβαίνει αυτό!

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Έχετε παρατηρήσει διάφορες αλλαγές στο σώμα σας κατά τη διάρκεια μίας πτήσης; - Δείτε γιατί συμβαίνει αυτό!

Σας έχει πιάσει ποτέ πονόδοντος στον «αέρα». Έχετε προτιμήσει να πιείτε νερό που δεν είναι εμφιαλωμένο; Είναι πολλά αυτά που μπορούν να συμβούν στο σώμα σου πάνω στο αεροπλάνο και περισσότερο στις πτήσεις με μεγάλη διάρκεια. 
Πρησμένα πόδια
Όταν είσαι μέσα σε αεροπλάνο δεν μπορείς να περπατήσεις με ευκολία και δεν γίνεται καλή κυκλοφορία του αίματος στα πόδια.
Έρχεται επιθυμία για γεύσεις που συνήθως δεν προτιμάς
Οι επιστήμονες ανακάλυψαν κατά την ώρα της πτήσης ο εγκέφαλος αντιδρά διαφορετικά και ακόμα αν δεν είσαι λάτρης ενός φαγητού μπορεί να σου έρθει λιγούρα γι' αυτό.
Δυσάρεστη αναπνοή
Πριν μπείτε στο αεροπλάνο σιγουρευτείτε πως έχετε αγοράσει καραμέλες για την αναπνοή! Η αφυδάτωση δεν επιτρέπει στο σώμα να παράγει αρκετό σάλιο κι έτσι αναπτυσσόνται αρκετά βακτήρια. 
Εξανθήματα
Η αφυδάτωση προκαλεί ακμή, ενώ ο ξερός αέρας στο αεροπλάνο δεν επιτρέπει στο δέρμα ν' αναπνεύσει σωστά.
Πονοκέφαλο
Μπαίνεις στο αεροπλάνο με διάθεση διακοπών και κατεβαίνεις με πονοκέφαλο. Ναυτία και το κεφάλι «γυρίζει». Δεν είναι τίποτα η στατική εικόνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού φταίει.
Πονόδοντος
Πολλοί ταξιδιώτες έχουν παρατηρήσει πως κατά τη διάρκεια της πτήσης έχουν πονόδοντο. Αυτό συμβαίνει λόγω της διαφοράς πίεσης. 
Μπορεί να καταναλώνεται επικίνδυνα βακτήρια
Μην φάτε το φαγητό σας αν πέσει στο τραπεζάκι και προσπαθήστε να πίνεται μόνο εμφιαλωμένο νερό. Εν ώρα πτήσης μπορούν να αναπτυχθούν πολλά βακτήρια.

πηγή: kontranews.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου