Amfipoli News: ΜΕΓΑ-ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!!! Έλεγε πως είναι «πρίγκηπας του Μαυροβουνίου» και ...απόγονος του Μέγα Κωνσταντίνου - Πάντως για χρόνια ζούσε σαν ΒΑΣΙΛΙΑΣ....(pics)

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

ΜΕΓΑ-ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!!! Έλεγε πως είναι «πρίγκηπας του Μαυροβουνίου» και ...απόγονος του Μέγα Κωνσταντίνου - Πάντως για χρόνια ζούσε σαν ΒΑΣΙΛΙΑΣ....(pics)


Επί χρόνια γυρνούσε στα μεγάλα σαλόνια της υψηλής κοινωνίας, ένας Ιταλός συγγραφέας, ο οποίος έλεγε πως είναι ο «πρίγκηπας του Μαυροβουνίου». Και έπειθε όλο και περισσότερους, για να ζει τζάμπα σε ξενοδοχεία και να είναι μονίμως καλεσμένος σε επαύλεις και λαμπερές δεξιώσεις.
Ο 57χρόνος Στέφαν Σερνέτιτς (Stefan Cernetic), που συνελήφθη από την ιταλική αστυνομία, ισχυριζόταν ότι είναι απόγονος του Ρωμαίου αυτοκράτορα Κωνσταντίνου και επικεφαλής της βασιλικής οικογένειας του Μαυροβουνίου.
Ταξίδευε σε όλη την Ευρώπη σε μια μαύρη Mercedes με αθλητικές σημαίες του Μαυροβουνίου και ψεύτικα βασιλικά διακριτικά, φωτογραφιζόταν με μεγάλους αθλητές, όπως ο Τζόκοβιτς, και διέμενε δωρεάν σε πολυτελή ξενοδοχεία.
Για να κάνει τις αξιώσεις του ακόμη πιο πιστευτές, ο Cernetic δημιούργησε έναν ιστότοπο και διάφορους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων, όπου δημοσίευσε τακτικά φωτογραφίες του μαζί με γνωστούς γαλαζοαίματους, όπως ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, και μέλη γνωστών αριστοκρατικών οικογενειών, όπως οι Σαβόι, οι Χάμπσμπουργκ και Χοενζολλέρν.
Στην ιστοσελίδα του, ο «πρίγκιπας Cernetic» περιγράφει τον εαυτό του ως «επικεφαλής της οικογένειας που κυβέρνησε το Μαυροβούνιο, την Αλβανία και τη Σερβία από τον 14ο αιώνα έως το δεύτερο μισό του 18ου αιώνα».
Δημοσίευσε, μάλιστα «οικογενειακά δέντρα», φωτογραφίες και εικονογραφήσεις μετάλλων, οικοσήμων και νομικών αποφάσεων». Παρακολούθησε δεξιώσεις που διοργάνωσαν πραγματικές βασιλικές οικογένειες, συναντήθηκε με επισκόπους στο Βατικανό και παρακολούθησε πλούσια πάρτι σε γιοτ.
Ο δήμαρχος της ιταλικής πόλης Μονόπολι, οργάνωσε και μια δεξίωση προς τιμήν του, λίγο μετά την υπόσχεση του Cernetic να προωθήσει επιχειρηματικά σχέδια για την περιοχή.
Αλλά ίσως τα πιο ευτράπελα ήταν να κάνει την Πάμελα Άντερσον να γονατίσει μπροστά του, καθώς τον Ιούνιο του 2015, της απένειμε τον τίτλο της «δούκισσας», σε επίσημη τελετή.
Ονομάστηκε επίσης «Μεγάλη Κυρία του Μαυροβουνίου» και τα παιδιά της έλαβαν τον τίτλο των ιπποτών. «Η Αυτού Μεγαλειότητα, πραγματικά με τίμησε και είναι ευγνώμων και συγκινημένη από τη γενναιοδωρία του», δήλωσε η σεξοβόμβα ηθοποιός!
Για να πείσει τους ανθρώπους ότι ήταν απόγονος αυτοκρατόρων και βασιλέων, ο Cernetic είχε ακόμη και επίτιμο πρόξενο, ο οποίος ταξίδευε στην Ευρώπη ως πρεσβευτής της «Βασιλικής Βουλής του Μαυροβουνίου»!
Το όνομά του είναι  Μορίς Αντρεόλι (Maurice Andreoli), και όπως ο Cernetic ήταν απόλυτα ψεύτικος. Αλλά φορούσε φανταχτερά ρούχα και είχε πλαστά έγγραφα.
Η αποκάλυψη της αλήθειας έγινε όταν ο Cernetic είχε μείνει στο πολυτελές ιταλικό θέρετρο Φασάνο, όπου δημιούργησε μεγάλο λογαριασμό σε ένα ξενοδοχείο.
Οι αρμόδιοι του ζήτησαν τα χρήματα και αυτός του παρέπεμψε στην πρεσβεία των Σκοπίων στην Ιταλία. Η απάντηση που πήραν ήταν: «Μη μας στείλετε τους λογαριασμούς, δεν έχουμε πρίγκιπα και σίγουρα δεν τον μοιραζόμαστε με το Μαυροβούνιο»!
Το Υπουργείο Εξωτερικών ειδοποιήθηκε για το θέμα και ξεκίνησε μια έρευνα σχετικά με τις συναλλαγές του Stefan Cernetic τον Αύγουστο του 2016.
Η αστυνομία εισέβαλε στα σπίτια, τόσο του ψεύτικου πρίγκιπα του Μαυροβουνίου, όσο και του πρεσβευτή του και βρήκε αρκετούς ψεύτικους τίτλους και παράσημα της «Βασιλικής Βουλής του Μαυροβουνίου», διπλωματικές άδειες και ακόμη βασιλική σφραγίδα.
Σύμφωνα με την αστυνομία οι γονείς του Cernetic ήταν Ιταλοί. Αλλά έπαιζε εκπληκτικά τον ρόλο της ζωής του. Μάλιστα, πληρώνονταν για να παρακολουθεί δημόσιες εκδηλώσεις και είχε το δικό του εμπορικό σήμα κρασιού!
Πηγή: Oddidy Central , snoopit24.com
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου