Amfipoli News: Δεν θα πιστέψετε ποιος κατεβαίνει για πλανητάρχης το 2020!

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Δεν θα πιστέψετε ποιος κατεβαίνει για πλανητάρχης το 2020!


Ο Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον είναι πλέον και επισήμως υποψήφιος για Πρόεδρος των ΗΠΑ στις εκλογές που θα γίνουν το 2020.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της πολιτικής εφημερίδας The Hill, την περασμένη Κυριακή κατατέθηκε στην Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή (FEC), η υποψηφιότητα του Τζόνσον.
Τα σχετικά έγγραφα κατέθεσε για λογαριασμό του ηθοποιού ο Κέντον Τιλφόρντ, που δήλωσε ως έδρα του τη Δυτική Βιρτζίνια, ενώ το όνομα της οργάνωσης λέγεται «Run The Rock 2020».
Πάντως, όπως σημειώνει η εφημερίδα, μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί η σχέση που έχει ο ηθοποιός και παλαιστής με τον άνθρωπο που κατέθεσε την αίτηση υποψηφιότητας.
Ο Τζόνσον φλερτάρει εδώ και καιρό με την ιδέα να μπει στην πολιτική και στο παρελθόν είχε δηλώσει στο Vanity Fair ότι «δεν θα το αποκλείω» μάλιστα κατά την προεκλογική περίοδο για την ανάδειξη προέδρου το 2010 σχολιάζοντας τη διαδικασία είχε πει ότι «είναι μία μεγάλη ευκαιρία για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους».
Μερικούς μήνες αργότερα, η Ουάσιγκτον Ποστ δημοσίευσε ένα άρθρο στο οποίο αξιολογούσε τις προοπτικές εκλογής του Τζόνσον χαρακτηρίζοντας το ενδεχόμενο ως «πολύ δελεαστικό» με τον αγαπημένο ηθοποιό να σχολιάζει στο Instagram:
«Ενδιαφέρον το άρθρο της Ουάσιγκτον Ποστ, για το εάν θα ήμουν υποψήφιος για Πρόεδρος, πραγματικά θα μπορούσα να εκλεγώ».
tzonson_329038173.jpg
Πηγή: madata.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου