Amfipoli News: Πως να κάνεις τη σχάρα ψησίματος αντικολλητική πριν από κάθε ψήσιμο

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Πως να κάνεις τη σχάρα ψησίματος αντικολλητική πριν από κάθε ψήσιμο


Πονοκέφαλο προκαλεί το καθάρισμα της σχάρας από τα λίπη, ιδιαίτερα μετά από ψήσιμο λιπαρών κρεατικών ή ψαριού. Ας κάνουμε τη σχάρα αντικολλητική !

Δεν το έχουμε δοκιμάσει, αλλά είδαμε ότι κυκλοφορεί παντού σαν tip καθαριότητας στο διαδίκτυο, γι’ αυτό και σας το παρουσιάζουμε.

Θα το δοκιμάσουμε με την πρώτη ευκαιρία και θα ενημερώσουμε το άρθρο με τα αποτελέσματα! Εάν πάλι κάποιος μας προλάβει, μπορεί να σχολιάσει από κάτω στο άρθρο για τα δικά του αποτελέσματα.

Διαδικασία :

1. Κόβουμε ένα κρεμμύδι στη μέση

2. Το καρφώνουμε με ένα πιρούνι

3. Τρίβουμε όλη την επιφάνεια της σχάρας με το κρεμμύδι

Καλή επιτυχία !


Πηγή:  tospitakimou.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου