Amfipoli News: ΟΙ «ΕΚΛΕΚΤΟΙ» ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟ… ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!!!(βίντεο)

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

ΟΙ «ΕΚΛΕΚΤΟΙ» ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟ… ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!!!(βίντεο)



Στο σπίτι της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη που τελέστηκε ο γάμος δεν υπάρχει καν εκκλησάκι!
Τι αποκάλυψε ο Μητροπολίτης Καρπενησίου που τέλεσε τον γάμο Μπακογιάννη -Κοσιώνη μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, εξηγώντας το γιατί τελέστηκε μέσα στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη.
«Να πω ένα ναι ή ένα όχι; Είναι προσωπικά, δεν γίνεται να σας πω, εμπλέκεται στη μέση το προσωπικό. Κάθε άνθρωπος είναι μια άλλη περίπτωση, δεν μπορώ να μη βλέπω τον παράγοντα άνθρωπος. Το σωστό, όταν είναι εφικτό, είναι να τελούνται οι γάμοι εντός ιερού ναού.
Γιατί εμπλέκεστε σε πράγματα, θέλετε να βγάλετε την είδηση, δεν θα σας πω κάτι, αν δεν μιλήσει η οικογένεια. Αν δεν ήταν προσωπικό, θα το έκανα ανοιχτά, να υπάρχει και η πληροφόρηση και όλα. Από τη στιγμή που η οικογένεια αποφασίζει να είναι κλειστά, δεν μπορείτε να έχετε την πληροφόρηση που θέλετε, σας ζητώ συγγνώμη.
Δεν είναι τίποτα απόλυτο, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Δεν είναι του παρόντος. Αν είναι έτσι όπως τα είπα, χρησιμοποιήστε τα! Χαίρετε!» είπε ο Μητροπολίτης.
«Υπάρχουν κανόνες, δεν μπορεί επειδή είναι ο Μπακογιάννης, όλοι πιστεύουμε στο Θεό! Εγώ δεν έχω ξαναδεί γάμο να γίνεται σε σπίτι! Αν ήθελαν να κρυφτούν, θα μπορούσαν να το πετύχουν!»
«Εγώ δεν πήρα απάντηση από τον Σεβασμιώτατο!» είπε η Ανθή Βούλγαρη δημοσιογράφος της εκπομπής.
Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου