Amfipoli News: Τρία μυστήρια που αμφισβητούν ιστορία και αρχαιολογία

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Τρία μυστήρια που αμφισβητούν ιστορία και αρχαιολογία



Ο κόσμος είναι γεμάτος μυστηριώδη και ανεξήγητα φαινόμενα από το παρελθόν που πιθανώς δεν γνωρίζουμε.
Εδώ έχουμε μερικές ανακαλύψεις που προκαλούν με κάποιο τρόπο, την ιστορία και την αρχαιολογία.
Ξεκινάμε με τις γραμμές Μωσαϊκό της Κίνας.
mosaiko kinas
Αυτές οι παράξενες γραμμές βρίσκονται στις συντεταγμένες 40 ° 27’28 .56 «N, 93 ° 23’34 .42» Ε. Πληροφορίες σχετικά με αυτές τις γραμμές είναι πολύ περιορισμένες, ενώ δεν υπάρχει επιστημονική μελέτη. Τα όμορφα σχήματα είναι λαξευμένα στην άνυδρη έρημο της κινεζικής επαρχίας Gansu Shenp.
Ακριβώς όπως οι μυστηριώδεις γραμμές Νάζκα, φαίνεται ότι αυτά τα σχέδια έγιναν για να δει κάποιος από τον ουρανό. Ορισμένοι πιστεύουν ότι αυτές οι γραμμές είναι αρκετά νέες και δημιουργήθηκαν το 2004, αλλά δεν υπάρχουν αποδείξεις για αυτό.
Τα μυστηριώδη σχέδια της περιοχής Gansu Sheng που βρίσκονται στην περιοχή των Σπηλαίων Mogao, θεωρούνται ότι είναι ένα Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς.
Το ανεξήγητο ειδώλιο Nampa είναι ένα από τα αντικείμενα που φαίνεται να αμφισβητούν την ιστορία και όλα όσα μας έχουν πει στο σχολείο.
Nampa
Η παράξενη κούκλα ανακαλύφθηκε το 1889 στη Nampa στο Αϊντάχο, μετά από ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια μίας γεώτρησης πετρελαίου στην περιοχή.
Το μυστηριώδες αντικείμενο έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον στον παρελθόν αιώνα, δεδομένου ότι είναι σαφώς κατασκευασμένο από τον άνθρωπο. Ανακαλύφθηκε σε βάθος 320 ποδιών, και σύμφωνα με την ανάλυση που έγινε είχε τοποθετηθεί σε αυτό το σημείο πριν οι άνθρωποι φθάσουν σε αυτό το μέρος του κόσμου.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, τα στρώματα σε αυτό το βάθος χρονολογούνται περίπου 2 εκατομμυρίων ετών.
Το ειδώλιο αποτελείται από χαλαζία και πηλό.
Με το πέρασμα του χρόνου, το ειδώλιο βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση σήμερα. Έχει κυκλικό σχήμα κεφαλής, και τα μάτια και το στόμα του είναι δυσδιάκριτα, ενώ το δεξί πόδι της κούκλας είναι σπασμένο. Σύμφωνα με τους ερευνητές, το ειδώλιο Nampa έχει περίεργα γεωμετρικά σημάδια στην επιφάνειά του που είναι μόλις ορατά.
Ανάμεσα στα πολλά μυστήρια στην έρημο Σαχάρα, υπάρχει ένα μυστήριο που έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον μεταξύ των αρχαιολόγων.
Σύμφωνα με την έρευνα, οι πέτρες playa Nabta είναι οι παλαιότερες γνωστές αστρονομικές ευθυγραμμισμένες πέτρες στον κόσμο.
petres playa Nabta
Πάνω από χίλια χρόνια πριν από τη δημιουργία του Stonehenge, οι άνθρωποι δημιούργησαν έναν κύκλο πέτρας και άλλες δομές στην όχθη μιας λίμνης που είναι προ πολλού αποξηραμένη. Πάνω από 6.000 χρόνια πριν, οι πέτρινες πλάκες περίπου τρία μέτρα σε ύψος σύρθηκαν πάνω από ένα χιλιόμετρο για να δημιουργήσουν αυτόν τον απίστευτο αρχαιολογικό χώρο.
apocalypsejohn.com
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου