Amfipoli News: Περπάτησαν χέρι-χέρι σαν παρανυφάκια όταν ήταν τριών ετών. Που να φανταζόντουσαν όμως ΑΥΤΟ που τους επιφύλασσε η Μοίρα!

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Περπάτησαν χέρι-χέρι σαν παρανυφάκια όταν ήταν τριών ετών. Που να φανταζόντουσαν όμως ΑΥΤΟ που τους επιφύλασσε η Μοίρα!


Γι’αυτό το νιόπαντρο ζευγάρι δεν ήταν η πρώτη φορά που ανέβηκαν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας. Το ζευγάρι από την Minnesota έπαιξε σημαντικό ρόλο σε έναν γάμο 20 χρόνια αργότερα τον Ιανουάριο του 2015.

Ο Briggs Fussy ήταν παρανυφάκι στον γάμο της νονάς του. Δεν θυμάται πολλά από εκείνη τη μέρα, αλλά γνώρισε την μελλοντική του σύζυγο.

Και η Brittney Husbyn ήταν παρανυφάκι στον γάμο μιας συναδέλφου της μαμάς της. Δεν είχε συνειδητοποιήσει τότε ότι εκείνη η μέρα ήταν ξεχωριστή για εκείνη


Μετά τον γάμο, η Husbyn και ο Fussy χωρίστηκαν και μεγάλωσαν ξεχωριστά. Πέρασαν χρόνια μέχρι να ξανασυναντηθούν.
Το 2007 βρέθηκαν να πηγαίνουν στο ίδιο λύκειο. Η Husbyn θυμόταν το μοναδικό όνομα του Fussy και ρώτησε την μητέρα της για εκείνον.
Η μητέρα της της έδωσε μια φωτογραφία από τον γάμο και ξαφνικά όλα έβγαλαν νόημα. Πήγε την φωτογραφία στην τάξη και την έδειξε στον Fussy.
Στον Fussy φάνηκε απίθανη η σύμπτωση. «Άρχισα να γελάω, γιατί ήταν η ίδια φωτογραφία που είχαμε στο χολ στο σπίτι, αλλά δεν ήξερα ποια ήταν. Ο γάμος ήταν η μοναδική φορά που την είχα δει», είπε.
Δύο χρόνια αργότερα άρχισαν να βγαίνουν. «Όλοι είναι χαρούμενοι, ειδικά η νονά μου, εκείνη έχει τα εύσημα», είπε ο Fussy.
Το ζευγάρι πήγε μαζί στο ίδιο κολέγιο και περνούσαν σχεδόν όλο τον χρόνο τους μαζί. Μετά από χρόνια σχέσης, ο Fussy έκανε πρόταση γάμου στον Husbyn.
Τον Ιανουάριο του 2015 ανέβηκαν για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί. Υποσχέθηκαν να αγαπάνε ο ένας τον άλλο στα δύσκολα και τα εύκολα μπροστά σε συγγενείς και φίλους.
Το ζευγάρι γνωρίζει ότι ο γάμος τους ήταν μέρος του σχεδίου του Θεού γι’αυτούς. «Πιστεύουμε πολύ στον Κύριο. Νομίζω ότι αυτό μας έφερε τόσο κοντά και μας προετοίμασε για τον γάμο», είπε ο Fussy.
Πηγή : fanpage.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου