Amfipoli News: ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ! Αυτή τη φορά δεν φταίνε οι άλλοι

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ! Αυτή τη φορά δεν φταίνε οι άλλοι

Με νωπό ακόμη το άδειασμα από την Πρώτη Κυρία της Πολωνίας ο Ντόναλντ Τραμπ κατά την άφιξη  στο Αμβούργο για τη G20 βρέθηκε αντιμέτωπος με μία ακόμη τρικλοποδιά.  
Προβληματικό αναδεικνύεται το ζήτημα της διαμονής του Ντόναλντ Τραμπ στο Αμβούργο, στο πλαίσιο της συνόδου της G20.
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν αμερικανικά και  μη ΜΜΕ οι αρμόδιοι του Λευκού Οίκου απλά… άργησαν να κάνουν κράτηση με αποτέλεσμα ο πρόεδρος των ΗΠΑ να ψάχνεται τελευταία στιγμή για να βρει κατάλυμα… σαν κοινός θνητός!
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι υπεύθυνοι προσπάθησαν να εξασφαλίσουν διαμονή για τον Ντόναλντ Τραμπ στο ξενοδοχείο »Four Seasons», για να ανακαλύψουν πως ήταν »κλεισμένο» από τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας, Σαλμάν, παρότι δεν θα δώσει το παρών. Όπως και να έχει σε μια επίδειξη ισχύος οι Σαουδάραβες έκλεισαν και τα 156 δωμάτια του ξενοδοχείου.
Το ίδιο συνέβαινε και με τα υπόλοιπα υπερπολυτελή ξενοδοχεία της περιοχής, καθώς είχαν κάνει κράτηση άλλα σημαντικά πρόσωπα που θα έπαιρναν μέρος στην σύνοδο.
Το ξενοδοχείο »Reichshof » ήταν κλεισμένο από την αποστολή του Βιετνάμ, ο Βλαντιμίρ Πούτιν επέλεξε »Park Hyatt» και το »Grand Elysée» φιλοξενεί τον Κινέζο πρόεδρο και τον Ιταλό πρωθυπουργό, μαζί με τις συνοδείες τους.
Κάποια στιγμή έπεσε στο τραπέζι η ιδέα της διαμονής του Πλανητάρχη στο Βερολίνο και με την μεταφορά του από και προς το Αμβούργο με ελικόπτερο αλλά και αυτή η ιδέα ναυάγησε καθώς όχι γιατί δεν υπήρχαν καταλύματα αλλά επειδή δεν έγιναν δεκτά τα αμερικανικά αιτήματα.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, τελικά ο πρόεδρος των ΗΠΑ έμεινε σε Σπίτι Φιλοξενίας της Γερουσίας του Αμβούργου που έχουν φτιαχτεί για καλεσμένους.
trumpsenate
Το προσωπικό του φιλοξενήθηκε από τον πρέσβη των ΗΠΑ.
Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η κυβέρνηση Τραμπ αποτυγχάνει να βρει κατάλυμα στη Γερμανία. Το Φεβρουάριο ο υπουργός Εξωτερικών, Ρεξ Τίλερσον έμεινε σε σπα ηλικιωμένων καθώς δεν μπόρεσε να βρει ξενοδοχείο στη Βόννη.
Για τη G20  χρειάζονται 9.000 δωμάτια ξενοδοχείων για να φιλοξενηθούν οι ηγέτες, οι καλεσμένοι, το προσωπικό και η ασφάλειά τους.

Πηγή: crashonline.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου