Amfipoli News: Η ανατριχιαστική τελευταία φωτογραφία της Elise – Βρέθηκε κρεμασμένη στο «Νησί του Θανάτου»

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Η ανατριχιαστική τελευταία φωτογραφία της Elise – Βρέθηκε κρεμασμένη στο «Νησί του Θανάτου»


Ήταν τον Απρίλιο που η 30χρονη Elise Dallemagne βρέθηκε κρεμασμένη και μισοφαγωμένη από σαύρες στο «Νησί του Θανάτου» στην Ταϊλάνδη.

Μια ανατριχιαστική φωτογραφία από τις τελευταίες στιγμές της Elise Dallemagne να περπατά σε ένα μονοπάτι δόθηκε στη δημοσιότητα, με τη μητέρα της να αρνείται την αναφορά της αστυνομίας πως έβαλε τέλος στη ζωή της. Τα τελευταία δύο χρόνια η Elise ζούσε ως μέλος λατρείας σε κοντινό νησί όπου 7 τουρίστες έχουν πεθάνει μέσα σε 3 χρόνια, με τους θανάτους τους να έχουν αποδοθεί σε αυτοκτονία.
Η ανατριχιαστική ασπρόμαυρη φωτογραφία από το υλικό καμερών κλειστού κυκλώματος ασφαλείας στις 21 Απριλίου δείχνει μια γυναίκα που αναγνωρίστηκε ως η Elise Dallemagne να περπατά σε ένα μονοπάτι στο Koh Tao. Η 30χρονη από το Βέλγιο είχε βρεθεί κρεμασμένη και μισοφαγωμένη από σαύρες στις 28 Απριλίου, με τις αρχές να κάνουν λόγο για αυτοκτονία. Οι αρχές της Ταϊλάνδης ανοίγουν τώρα έρευνα για την «αυτοκτονία» της Elise Dallemagne που βρέθηκε στη ζούγκλα, με την οικογένειά της να κάνει λόγο για δολοφονία.

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατό της καθώς χρησιμοποιήθηκε ψεύτικο επώνυμο για να κάνει check in σε ξενοδοχείο λίγες εβδομάδες πριν από τον θάνατό της. Χρησιμοποίησε το επώνυμο Dupuis για να καταφέρει να κάνει check in στο Triple B Hotel στο Mae Hat bay στις 19 Απριλίου, ζητώντας το φθηνότερο δωμάτιο.
Είχε αρνηθεί στον μάνατζερ του ξενοδοχείου να παράσχει τα στοιχεία του διαβατηρίου της, επιμένοντας πως θα τους τα δώσει αργότερα. Είχε κλείσει εισιτήριο για την επαρχία Chumphon, με τις αποσκευές της να φτάνουν μετά τον θάνατό της.
«Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά νέα στοιχεία διότι ήταν ένας αφύσικος θάνατος, αλλά δεν έχουμε βρει τίποτα», τόνισε ο αστυνομικός Preecha Kladsawad. Η μητέρα της 30χρονης αρνείται να πιστέψει την εκδοχή των γεγονότων που δίνει η αστυνομία εν μέσω φόβων πως οι αρχές δεν δίνουν την απαραίτητη σημασία σε μια σειρά 7 φόνων τουριστών.
Πηγή: stroumfaki.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου