Amfipoli News: Η Google τον απέρριψε και εκείνος μοιράστηκε τις 10 «εξοργιστικές» ερωτήσεις που του έκαναν

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Η Google τον απέρριψε και εκείνος μοιράστηκε τις 10 «εξοργιστικές» ερωτήσεις που του έκαναν


Το να δουλεύεις για την Google πρέπει να ναι σίγουρα φανταστικό. Αρκεί βέβαια να καταφέρεις να περάσεις τα «βασανιστήρια της εξέτασης», τα οποία όπως φαίνεται δεν είναι καθόλου ευχάριστα.

Ο Pieree Gauthier, ένας μηχανικός υπολογιστών που άρχισε τη δική του εταιρεία πριν από 18 χρόνια, ήρθε αντιμέτωπος με μερικές αρκετά δύσκολες ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του για την εταιρεία.

Αφού απέτυχε να απαντήσει σωστά στις ερωτήσεις του εξεταστή, αποφάσισε να μοιραστεί με όλο τον κόσμο της 10 ερωτήσεις που του έκανε.

Αν και τα κατάφερε στις πρώτες τέσσερις, στη συνέχεια όλα πήγαν άσχημα για εκείνον. Άρχισε μάλιστα να «μαλώνει» με τον εξεταστή για τις απαντήσεις και έφτασε μέχρι και στο σημείο να ρωτήσει: «Ποιο είναι το νόημα αυτού του τεστ;».

Ο Gauthier ξεκαθαρίζει μάλιστα ότι δεν είναι κανένας τυχαίος, αφού, όπως λέει, άρχισε να ασχολείται με τον προγραμματισμό* όταν ήταν μόλις 11 χρονών, ενώ στα 24 του έγινε Διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης.

Στο τέλος, αναρωτιέται: «Η Google ανεβάζει τον πήχη πολύ ψηλά ή οι εξεταστές τους δεν έχουν οι ίδιοι τις ικανότητες που θέλουν να μετρήσουν;»
huffingtonpost.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου