Amfipoli News: Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ! Ποια Πρώτη Κυρία κάθισε δίπλα στον Πούτιν και δεν τον άφησε αδιάφορο (PHOTO)

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ! Ποια Πρώτη Κυρία κάθισε δίπλα στον Πούτιν και δεν τον άφησε αδιάφορο (PHOTO)


Σε μεγάλης σπουδαιότητας συναντήσεις δεν έχει μόνο σημασία τι γίνεται μέσα στην αίθουσα αλλά πως κάθονται οι συμμετέχοντες στο επίσημο δείπνο με την G20 να μην αποτελεί εξαίρεση. 
Αφού συζήτησε για περίπου δύο ώρες με τον Ντόναλντ Τραμπ, ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.
Στο δείπνο που παρατέθηκε στους ηγέτες των G20 και τις συζύγους τους, στο Αμβούργο, η Μελάνια Τραμπ κάθισε δίπλα στον Ρώσο πρόεδρο. Οι δυο τους συνομίλησαν για αρκετή ώρα, χαμογελώντας.
putmela
G20 Summit in Hamburg
Η θέση του Τραμπ από την άλλη ήταν δίπλα στην Τζουλιάνα Αγουάντα, τη σύζυγο του προέδρου της Αργεντινής, Μαουρίσιο Μάκρι και εκείνος με τη σειρά του κάθισε στο πλευρό της Άνγκελα Μέρκελ, η οποία ως οικοδέσποινα ήταν στο κέντρο του τραπεζιού.
putmela3
trumpdinner
Στην άλλη άκρη, η Μπριζίτ Μακρόν, σύζυγος του Γάλλου προέδρου, συνομιλούσε με τον Σι Ζινπίνγκ, τον πρόεδρο της Κίνας, ο οποίος καθόταν δίπλα της.
putmela4
foodg20
putmela2
trud
Μετά το δείπνο οι παριστάμενοι παρακολούθησαν ένα κοντσέρτο στο οποίο έδωσαν το παρών και η κόρη του Τραμπ, Ιβάνκα με τον σύζυγό της, Τζάρεντ Κούσνερ. Στη συναυλία το ζεύγος Τραμπ κάθισε δίπλα δίπλα με το ζεύγος Μακρόν.
ivanka
trumcon
Πηγή: crashonline.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου