Amfipoli News: ΕΝΑΣ ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Κανείς δεν κατάλαβε ποιος ήταν μέχρι… (PHOTOS & VIDEO)

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

ΕΝΑΣ ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Κανείς δεν κατάλαβε ποιος ήταν μέχρι… (PHOTOS & VIDEO)


Κανείς από όσους έβλεπαν τον ξυπόλητο άνδρα με το λαχανί σορτσάκι να παίζει με το γιο του και να φροντίζει την εγκυμονούσα σύζυγό του στο Μάλεμε δεν κατάλαβε ότι επρόκειτο για γαλαζοαίματο.
Το μυστικό της παρουσίας της οικογένειας του πρίγκιπα Καρόλου Φιλίππου της Σουηδίας στη Κρήτη βγήκε στο φως όταν άρχισαν να απορούν όμως με τις αντιδράσεις τουριστών που προσπαθούσαν να τραβήξουν φωτογραφίες…
Για άλλη μια φορά ο πρίγκιπας , γιος του Βασιλιά Γουσταύου και της Βασίλισσας Σύλβιας προτίμησε τη χώρα μας και συγκεκριμένα το Μάλεμε του δήμου Πλατανιά στα Χανιά για τις διακοπές του. Μαζί του ήταν η σύζυγος του Σοφία, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους και ο ενός έτους γιος τους Αλέξανδρος. Λάτρης της Ελλάδας ο πρίγκιπας είχε πραγματοποιήσει το βασιλικό του μπάτσελορ στην Γλυφάδα και στην Αίγινα το 2015.
Η πριγκιπική οικογένεια έμεινε σε βίλα του χωριού. Κάθε μέρα έκαναν το μπάνιο τους στη παραλία του Μάλεμε. Η μέρα της οικογένειας άρχιζε με φρέντο καπουτσίνο ενώ στο μεσημεριανό τους λάτρευαν να πίνουν ελληνική βαρελίσια μπύρα η οποία συνοδευόταν συνήθως με μακαρονάδες και σαλάτες. Λάτρεις του καλού φαγητού δοκίμαζαν πολλές γεύσεις της ελληνικής δημιουργικής κουζίνας.
Άλλα αγαπημένα τους πιάτα αποδείχτηκαν ο φρέσκος τόνος ταρτάρ, το φρέσκο ψάρι ψητό πανέ σε πέτρα με σαλάτα καλοκαιρινή, ο πουρές από φινόκιο και φυσικά το αρνίσιο κότσι με φρέσκο πουρέ μανιταριού και baby πατάτες.
carl
carl2

crl1
Μεγάλη προτίμηση είχαν στο μπέργκερ (όπως οι περισσότεροι Σκανδιναβοί άλλωστε), από φρέσκο ντόπιο μοσχαρίσιο κιμά, καραμελωμένο κρεμμύδι, ψωμί μπριος, τυρί τσένταρ με σπιτική BBQ sauce και πατάτες κομμένες στο χέρι.
Η μέρα τους τελείωνε με ένα ποτηράκι κρασί ή prosecco, καθώς δεν ήταν οπαδοί του ποτού. Η εξυπηρέτηση επίσης ήταν άψογη καθώς οι ιδιοκτήτες είναι επαγγελματίες εδώ και χρόνια και γνωρίζουν πώς να εξυπηρετούν VIP πελάτες.
Το πριγκιπικό ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Ιούνιο του 2014 και λίγους μήνες αργότερα ανακοινώθηκε ότι επρόκειτο να παντρευτεί στις 13 Ιουνίου του 2015. Σε μια συνέντευξη, ο Κάρολος Φίλιππος, επέκρινε τα μέσα ενημέρωσης τα οποία υπονοούν ότι η Σοφία Χέλκβιστ δεν ήταν δεκτή από την οικογένειά του. Ο γάμος τους τελέστηκε με φαντασμαγορικό τρόπο, με πλήθος βασιλικών καλεσμένων από όλο τον κόσμο, στο βασιλικό παρεκκλήσι του παλατιού της Στοκχόλμης.
Τον Οκτώβριο ανακοινώθηκε ότι το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί τον Απρίλιο του 2016. Το ζευγάρι έχει μαζί ένα γιο, τον Πρίγκιπα Αλέξανδρο, Δούκα του Σόντερμανλαντ, ο οποίος γεννήθηκε στις 19 Απριλίου 2016 στο Νοσοκομείο Νταντέρουντ της Στοκχόλμης. Είναι το πρώτο παιδί του Πρίγκιπα Κάρολου Φίλιππου και της Πριγκίπισσας Σοφίας και το νεότερο μέλος της Βασιλικής Οικογένειας της Σουηδίας και της Δυναστείας Μπερναντότε. Στις 23 Μαρτίου 2017 ανακοινώθηκε ότι το ζευγάρι περιμένει το δεύτερο παιδί του και αναμένεται να γεννηθεί τον Σεπτέμβριο του 2017…

Πηγή: plataniasnews.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου