Amfipoli News: Βάλτε λίγο Vicks επάνω σε μια Σκελίδα Σκόρδο. Ο λόγος; Θα Μετανιώσετε που δεν το ξέρατε Νωρίτερα!

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Βάλτε λίγο Vicks επάνω σε μια Σκελίδα Σκόρδο. Ο λόγος; Θα Μετανιώσετε που δεν το ξέρατε Νωρίτερα!


Είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον όταν ανακαλύπτεις πως ορισμένα σπιτικά αντικείμενα έχουν περισσότερες χρήσεις από αυτές για τις οποίες τα αγόρασες σε πρώτη φάση – όπως για παράδειγμα, το Vick’s VapoRub!
Αυτή η δημοφιλής αλοιφή κανονικά χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση του βήχα, των πονοκεφάλων, της μπουκωμένης μύτης και των πόνων στο στήθος και το λαιμό. Ωστόσο από ό,τι φαίνεται αυτό το μαγικό βαζάκι κάνει θαύματα και σε άλλες, απρόσμενες περιπτώσεις, οι οποίες δεν σας είχαν περάσει καν από το μυαλό!
Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε γιατί από εδώ και στο εξής πρέπει πάντα να έχετε λίγο Vicks στο σπίτι:
1# Ανακουφίζει από τον πονοκέφαλο
Το Vicks περιέχει μενθόλη, η οποία ειναι εξαιρετικά ωφέλιμη για την άμεση ανακούφιση από τον πονοκέφαλο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε λίγη αλοιφή κάτω από τη μύτη σας και να πάρετε βαθιές αναπνοές!
2# Απωθεί τα κουνούπια
Η δυνατή μυρωδιά μέντας του VapoRub κρατά τα κουνούπια μακριά! Απλώς τρίψτε μια μικρή ποσότητα πάνω από τα ρούχα και το δέρμα σας.
3# Θεραπεύει την ακμή
Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα ακμής ή κάποιου είδους δερματικό ερεθισμό, απλώστε λίγο από το μείγμα πάνω στην ερεθισμένη περιοχή και επαναλάβετε αρκετές φορές μέσα στην ημέρα. Θα εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα!
4# Απομακρύνει τα έντομα
Αν σας αρέσουν τα πικνικ και γενικότερα οι εξορμήσεις στη φύση, δεν χρειάζεται πλέον να σας απασχολούν τα ζωύφια που κατοικούν εκεί. Τρίψτε λίγο Vicks στο λαιμό, στις κλειδώσεις των γονάτων, στους αγκώνες και πίσω από τα αυτιά σας. Επίσης, αφήνοντας το βαζάκι ανοιχτό, οι μύγες κάνουν φτερά!
5# Εξαφανίζει τις μελανιές
Επιταχύνετε την εξαφάνιση των ενοχλητικών μελανιών απλώνοντας επάνω τους λίγο Vicks μαζί με μια πρέζα αλάτι! Το μείγμα αυτό εμποδίζει τους διάφορους χρωματισμούς και το πρήξιμο!
6# Ανακουφίζει τους πρησμένους μυς
Χρησιμοποιείστε αυτή τη θαυματουργή αλοιφή για να κάνετε μασάζ στους ταλαιπωρημένους σας μυς. Μετά το μασάζ, τυλίξτε την περιοχή που σας προκαλεί δυσφορία με μια ζεστή και στεγνή πετσέτα. Έπειτα ξαπλώστε και χαλαρώστε μέχρι να υποχωρήσει ο πόνος! Για γρηγορότερη ανακούφιση μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία εώς και τρεις φορές την ημέρα.
7# Ενυδατώνει το δέρμα
Αν έχετε ξηρό δέρμα, το VapoRub είναι ό,τι πρέπει για να καταπολεμήσει την ξηρότητα και να το ενυδατώσει!
8# Επικονδυλίτιδα
Μπορείτε να ανακουφίσετε εύκολα τον πόνο της επικονδυλίτιδας τρίβοντας λίγο Vicks επάνω στην περιοχή της φλεγμονής. Το VapoRub περιέχει μενθόλη και καμφορά, δυο ουσίες οι οποίες είναι εξαιρετικά ωφέλιμες σε ό,τι αφορά τους μυικούς πόνους.
9# Σκασμένες φτέρνες
Προκειμένου να μαλακώσετε και να επαναφέρετε τις φτέρνες σας στη φυσιολογική, υγιή τους όψη, απλώστε τους λίγο Vicks κι έπειτα βάλτε ένα ζευγάρι ζεστές κάλτσες. Αφήστε το να δράσει ως το πρωί κι ύστερα ξεπλύνετε με νερό. Στη συνέχεια αν θέλετε μπορείτε να κάνετε απολέπιση με μια ελαφρόπετρα. Εφαρμόζοντας αυτή την αγωγή κάθε βράδυ, σύντομα οι φτέρνες σας θα μοιάζουν με αυτές ενός μωρού!
10# Μύκητες των νυχιών
Το Vicks θεραπεύει επιτυχώς τους μύκητες των νυχιών, αρκεί μονάχα να τρίβετε μια μικρή ποσότητα επάνω τους δυο φορές την ημέρα κι έπειτα να φοράτε βαμβακερές κάλτσες για να το αφήσετε να δράσει σε ζεστό περιβάλλον. Κόβοντας σιγά σιγά τα νύχια σας θα διαπιστώσετε ότι τα μολυσμένα κομμάτια εξαφανίζονται!
11# Ανακουφίζει από τον πονόλαιμο και το βήχα
Τρίψτε απαλά λίγο Vicks στο λαιμό και το στήθος σας και ξενοιάστε!
12# Προστατέψτε τα έπιπλά σας από το κατοικίδιό σας
Αλείψτε μια ποσότητα Vicks στους τοίχους, τα έπιπλα και τα παράθυρά σας και οι γάτες σας θα μείνουν μακριά τους!
13# Προστατεύει από τις μολύνσεις στα κοψίματα
Όπως θα έχετε ήδη διαπιστώσει ως τώρα το Vicks έχει θεραπευτικές ιδιότητες, πράγμα που σημαίνει ότι επισπεύει την επούλωση των πληγών και προστατεύει από πιθανούς κινδύνους μολύνσεων.
14# Άλογα κούρσας
Την ημέρα των αγώνων, οι επαγγελματίες δρομείς βάζουν αυτή την αλοιφή κάτω από τα ρουθούνια των αλόγων τους για να τα αποσπάσουν από τις μυρωδιές των θηλυκών πόνυ, εξασφαλίζοντας έτσι ότι θα παραμείνουν συγκεντρωμένα στην κούρσα τους!
15# Ραγάδες
Βάζετε λίγο Vicks στις ραγάδες σας, 2 με 3 φορές την εβδομάδα και δείτε τις σταδιακά να μειώνονται!
16# Ορίστε τα μέρη όπου ΔΕΝ θα ουρεί ο σκύλος σας
Εμποδίστε τον σκύλο σας να ουρήσει επάνω στο χαλί, ανοίγοντας ένα βαζάκι Vicks και αφήνοντάς το στην περιοχή την οποία δεν θέλετε να μαρκάρει!
17# Αντιμετωπίζει το έκζεμα
Ανακουφιστείτε από τη φαγούρα που προκαλεί το έκζεμα και το αίσθημα κάψας που σας ταλαιπωρεί, βάζοντας απλώς μια μικρή ποσότητα Vicks στην ερεθισμένη περιοχή.
18# Ανακουφίζει από τον πόνο του αυτιού
Για να ανακουφιστείτε άμεσα από τον πόνο του αυτιού, βουτήξτε ένα μικρό μπαλάκι από βαμβάκι μέσα στην αλοιφή κι έπειτα βάλτε το στο αυτί σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να ζεστάνετε μια σκελίδα σκόρδο στο φούρνο μικροκυμάτων, να βάλετε λίγο Vicks στη μια του άκρη και να τοποθετήσετε το σκόρδο προσεκτικά μέσα στο αυτί σας.
19# Ανακουφίζει τις πατούσες των αθλητών
Οι αθλητές, το μόνο που έχουν να κάνουν αν θέλουν να ανακουφιστούν από τους πόνους της πατούσας, είναι να κάνουν μαλάξεις με Vicks στις περιοχές αυτές δυο φορές την ημέρα.
20# Ξεφορτωθείτε τους ρόζους
Ω ναι, μέχρι εκεί φτάνει η χάρη του Vicks! Απλώς βάλτε λίγη ποσότητα επάνω στους ρόζους και καλύψτε τους με μια γάζα. Αν εφαρμόζετε αυτή τη θεραπεία τακτικά, οι ρόζοι θα πέσουν σε 2 μόλις εβδομάδες!
Vicks, το θαυματουργό!
diaforetiko.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου