Amfipoli News: Σενάρια καταστροφής: Συνδέουν την έκλειψη του Ηλίου με το τέλος του… κόσμου!

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Σενάρια καταστροφής: Συνδέουν την έκλειψη του Ηλίου με το τέλος του… κόσμου!


Το τέλος του… κόσμου έρχεται, όπως ισχυρίζονται αμερικανοί συνωμοσιολόγοι και προβλέπουν ότι ο Αρμαγεδώνας θα φέρει την καταστροφή στις 23 Σεπτεμβρίου.

Αυτή τη φορά, είναι σίγουροι. 

Αιτία για το τέλος της ανθρωπότητας, σύμφωνα με τον κύριο εκπρόσωπό τους, θα είναι η έκλειψη του Ηλίου στις 21 Αυγούστου, που θα είναι ορατή μόνο στο βόρειο ημισφαίριο και κυρίως σε περιοχές της Γαλλίας και των ΗΠΑ, σε συνδυασμό με την επικείμενη «άφιξη» του πλανήτη Νιμπίρου ή Πλανήτη Χ.

Ο Ντέιβιντ Μιντ προειδοποίησε ότι η έκλειψη θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας σειράς γεγονότων, που θα καταλήξουν στην καταστροφή της Γης από τον υποτιθέμενο πλανήτη.

Ο Μιντ (που έχει γράψει το βιβλίο «Πλανήτης Χ – Η έλευση το 2017») είχε ισχυριστεί και στις αρχές του χρόνου ότι τον ερχόμενο Οκτώβριο ο Νιμπίρου θα συγκρουστεί με τη Γη.

Ο συνωμοσιολόγος πιστεύει, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», ότι η έκλειψη του Ηλίου συνδέεται με τον βιβλικό αριθμό 33 9τόσες φορές εμφανίζεται στη Γένεση το όνομα «Ελοχίμ») και την προφητεία του Ησαΐα για το τέλος του κόσμου.

«Όταν αρχίσει η έκλειψη, στις 21 Αυγούστου, η ανατολή του Ηλίου θα είναι σκοτεινή και το φεγγάρι θα γίνει μαύρο, όπως αναφέρει ο Ησαΐας!», υποστήριξε ο Ντέιβιντ Μιντ.

real.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου