Amfipoli News: Ζούσε τη ζωή μιας άλλης γυναίκας, της οποίας το πτώμα είχε στον καταψύκτη

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Ζούσε τη ζωή μιας άλλης γυναίκας, της οποίας το πτώμα είχε στον καταψύκτη


Η γυναίκα συζούσε με τον άντρα, το πτώμα της πρώην γυναίκας του οποίου βρέθηκε σε καταψύκτη στο σπίτι της νεκρής, όπου πλέον κατοικούσαν

Μπροστά σε ένα φρικτό έγκλημα φαίνεται πως βρίσκονται οι αρχές στις ΗΠΑ, που ανακάλυψαν το πτώμα μιας γυναίκας που θεωρείτο αγνοούμενη από τα περασμένα Χριστούγεννα, σε έναν καταψύκτη στο σπίτι της.

Στο σπίτι αυτό ζούσαν πλέον ο πρώην σύντροφός της με την νέα του σχέση, η οποία μάλιστα, όπως ανέφερε ο δημόσιος κατήγορος του Οχάιο, είχε οικειοποιηθεί την ταυτότητα της νεκρής, φρόντιζε τον σκύλο της και χρησιμοποιούσε τις πιστωτικές της κάρτες.

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί η Κατρίνα Λέιτον και ο Αρτούρο Νοβόα, οι οποίοι προς το παρόν αντιμετωπίζουν κατηγορίες περιύβρισης νεκρού, για τον τρόπο που αντιμετώπισαν το πτώμα της Σάνον Γκρέιβς, καθώς μένει να ερευνηθούν οι συνθήκες θανάτου της. 

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο Νοβόα ζήτησε από έναν φίλο του να του φυλάξει το κλειδί του λουκέτου του καταψύκτη που είχε στο υπόγειο. Εκείνος υποψιάστηκε πως κάτι περίεργο συνέβαινε και όταν βρήκε την ευκαιρία τον άνοιξε, αντικρίζοντας το πτώμα της 28χρονης κοπέλας. 

protothema.gr

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου