Amfipoli News: Απίστευτη αποκάλυψη! Ραγίζει καρδιές - Λίγο πριν πεθάνει η Αλίκη ο Παπαμιχαήλ έπεσε πάνω της και...

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Απίστευτη αποκάλυψη! Ραγίζει καρδιές - Λίγο πριν πεθάνει η Αλίκη ο Παπαμιχαήλ έπεσε πάνω της και...


Είναι ένας άνθρωπος που έζησε από κοντά τις τελευταίες μέρες της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο νοσοκομείο. O δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας μίλησε στο Epsilon TV και αποκάλυψε όλα όσα είδε, άκουσε και έζησε τις σαράντα μέρες που έμεινε στο νοσοκομείο για τις ανάγκες του ρεπορτάζ.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ένα βράδυ βρέθηκε εκεί ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ για να την δει. Όπως τόνισε ήταν καταβεβλημένος, ενώ στην συνέχεια είπε ότι ο προσωπικός φωτογράφος της Αλίκης Βουγιουκλάκη του είπε ότι ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ όταν μπήκε στο δωμάτιο έπεσε πάνω της και κλαίγοντας της είπε: «Αλικάκι μου μαζί θα φύγουμε».

Ο δημοσιογράφος όμως προχώρησε και σε άλλες αποκαλύψεις όπως ότι η μητέρα της Αλίκης δεν γνώριζε τα πάντα για την κατάσταση της υγείας της κόρης της. Μπορεί η υγεία της να ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά η Αλίκη Βουγιουκλάκη πάλευε να μείνει στη ζωή, αφού δεν ήθελε να πεθάνει.

Επίσης, αποκάλυψε τι του είχε δείξει ο προσωπικός φωτογράφος της μεγάλης σταρ, Κλεισθένης: «Είχα πάει στο γραφείο του Κλεισθένη για να του κάνω μια συνέντευξη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη με όσα είχε ζήσει. Μου λέει: «Πριν ξεκινήσουμε οτιδήποτε, επειδή σε εμπιστεύομαι, έλα να σου δείξω κάτι. Πίσω από μία πόρτα είχε ένα ράφι, όπου φύλαγε κάποια ντοκουμέντα τα οποία δεν θα έβγαζε ποτέ στο φως της δημοσιότητας. Ξαφνικά μου δίνει ένα φάκελο. Οι πρώτες φωτογραφίες ήταν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήταν.

Στις επόμενες είχε κάποιος ανοίξει την κουρτίνα και ήταν η Αλίκη που μόλις είχε πεθάνει. Είχαν δώσει το δικαίωμα στον Κλεισθένη να τη βγάλει φωτογραφίες πάνω στο νεκροκρέβατο άβαφη. Ήταν το πιο σοκαριστικό θέαμα που έχω δει στην καριέρα μου μέχρι τώρα! Μου είπε ότι αυτά είναι ντοκουμέντα που ακόμα και αν φύγω από τη ζωή δεν πρόκειται να βγουν ποτέ στο φως της δημοσιότητας».

Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου