Amfipoli News: Νταϊάνα: Ο καβγάς με τη μητέρα της – Η ατάκα «μαχαιριά» του Καρόλου - νέες αποκαλύψεις στο ντοκιμαντερ

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Νταϊάνα: Ο καβγάς με τη μητέρα της – Η ατάκα «μαχαιριά» του Καρόλου - νέες αποκαλύψεις στο ντοκιμαντερ



Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την Νταϊάνα στο νέο ντοκιμαντέρ του Channel 4 με τίτλο «Η κακιά μητριά της πριγκίπισσας Νταϊάνα».
Το ντοκιμαντέρ εστιάζει στη σχέση της με την μητριά της, Raine Spencer, δεύτερη σύζυγο του πατέρα της, με την οποία δεν είχαν ποτέ καλές σχέσεις. Αυτό, άλλαξε αμέσως μετά το διαζύγιό της με τον Κάρολο, όταν και η Νταϊάνα άρχισε να αναθερμαίνει τη σχέση της με τη μητριά της.

Η Raine Spencer – Φωτογραφία αρχείου Reuters
Βέβαια, μέχρι να φτάσουν σε αυτό το σημείο, είχαν συμβεί… πολλά, σύμφωνα με όσα λέει ο στενός συνεργάτης της Raine Spencer, Sue Howe, ο οποίος -μεταξύ άλλων- αποκαλύπτει πως η Νταϊάνα είχε σπρώξει τη μητριά της στις σκάλες!
Εκτός από τον συνεργάτη της Spencer, μιλάει και ο μπάτλερ της Νταϊάνα που αναφέρεται στον άγριο καβγά που είχε με τη βιολογική μητέρα της, Frances Shand-Kydd. «Είχε μάθει για τη σχέση της με τον Ντόντι Φαγιέντ. Της φώναζε: «Πόρνη! Είσαι μια πόρνη!». Η Νταϊάνα τής είπε πως αν συνέχιζε να της μιλά έτσι, θα της έκλεινε το τηλέφωνο και δεν θα της ξαναμιλούσε ποτέ. Και αυτό έκανε».
Ο μπάτλερ αναφέρεται και στη γέννηση του πρίγκιπα Χάρι. «Μου είχε εκμυστηρευτεί η Νταϊάνα, ότι το βράδυ που γέννησε τον Χάρι, έκλαιγε μέχρι να την πάρει ο ύπνος. Ο πρίγκιπας Κάρολος τής είπε ότι πλέον είχε κάνει το καθήκον του και πλέον μπορούσε να επανασυνδεθεί με την Καμίλα Πάρκερ».
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου