Amfipoli News: Στην Μέση Ανατολή ΞΑΦΝΙΚΑ ο Πούτιν, το μήνυμα στους Ρώσους για το 2018 (ΒΙΝΤΕΟ)

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Στην Μέση Ανατολή ΞΑΦΝΙΚΑ ο Πούτιν, το μήνυμα στους Ρώσους για το 2018 (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Πούτιν πραγματοποίησε αιφνιδιαστική επίσκεψη στην Συρία το πρωί της Δευτέρας και ανακοίνωσε, για μία ακόμα φορά, πως έχει διατάξει την σταδιακή απόσυρση σημαντικού μέρους των ρωσικών στρατευμάτων από την περιοχή.
Βέβαια εδώ και καιρό, οι Ρώσοι όλο αποσύρονται και όλο εκεί βρίσκονται, καθώς ο «Τσάρος» αποκλείεται να εγκαταλείψει την Μέση Ανατολή, ενώ το 2018 ετοιμάζει συσπείρωση των Ρώσων για αυτά που θα επακολουθήσουν.
«Έλαβα μια απόφαση, ένα σημαντικό μέρος των ρωσικών στρατευμάτων από την Συρία επιστρέφει στην πατρίδα Ρωσία. Έχω δώσει εντολή στον υπουργό Άμυνας και τον αρχηγό του στρατού να ξεκινήσουν την απόσυρση των ρωσικών στρατευμάτων προς τα σημεία μόνιμης παραμονής τους», δήλωσε ο Πούτιν απευθυνόμενος στους Ρώσους στρατιωτικούς.
«Μέσα σε δύο χρόνια, οι Ρώσοι και οι Σύροι στρατιωτικοί νίκησαν την πιο πολυπληθή στρατιωτική ομάδα τρομοκρατών», πρόσθεσε.
Εν τω μεταξύ, μπροστά στο ενδεχόμενο ξεσπάσματος μεγάλου πολέμου με αφορμή την Μέση Ανατολή και τις τελευταίες εξελίξεις στην Ιερουσαλήμ, το Κρεμλίνο προτρέπει τις περιφέρειες να δώσουν εορταστικό χαρακτήρα στην ημέρα διεξαγωγής των επικείμενων προεδρικών εκλογών της 18 η Μαρτίου του 2018, δηλαδή στην επανεκλογή Πούτιν στο τιμόνι της χώρας.
Αυτό γράφει η εφημερίδα RBK επικαλούμενη πηγή προσκείμενη στην ηγεσία κάποιας περιφέρειας και δύο πηγές προσκείμενες στην ρωσική προεδρία.
 «Μπορεί να υπάρξουν, πολιτιστικές , αθλητικές εκδηλώσεις, εμπορικές εκθέσεις», δήλωσε μια εκ των πηγών , ενώ άλλη πηγή δήλωσε ότι αναμένονται επίσης εμφανίσεις καλλιτεχνικών ομάδων, όπως και λειτουργία χώρων εστίασης και πωλήσεως διαφόρων ειδών.
Μάλιστα, σύμφωνα με την προσκείμενη στην ρωσική προεδρία πηγή της RBK, ετοιμάζονται ακόμα και παιδότοποι στα εκλογικά τμήματα, καθώς και η διεξαγωγή την ημέρα της ψηφοφορίας δημοσκοπήσεων που θα έχουν ως θέμα διάφορές πτυχές της καθημερινότητας που αφορούν κάθε συγκεκριμένη περιοχή.
Το πιο σημαντικό που απορρέει από τις κινήσεις του Ρώσου ηγέτη, είναι πως ο «Τσάρος» εμπρός στα δύσκολα που έρχονται, με το βλέμμα στραμμένο ειδικά στην Μέση Ανατολή και έναν πιθανό παγκόσμιο πόλεμο, επιδιώκει να συσπειρώσει τους Ρώσους.
Στις επικείμενες προεδρικές εκλογές της 18ης Μαρτίου 2018, υποψήφιοι θα είναι ο νυν πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, ο ιδρυτής του κόμματος «Γιάμπλακο»(Το Μήλο-σ.σ) Γκριγκόρι Γιαβλίνσκι, ο ηγέτης της εξωκοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι, οι δημοσιογράφοι Ξένια Σαμπτσάκ και Εκατερίνα Γκόρντον, ο επιχειρηματίας Σεργκέι Παλόνσκι, ο ηγέτης του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος Βαλντίμιρ Ζιρινόφσκι, ο συνήγορος για τα δικαιώματα των επιχειρηματιών και πρόεδρος του Κόμματος της Ανόδου Μπορίς Τιτόφ και ο ηγέτης του Κομμουνιστικού Κόμματος Ρωσίας.
του Κίμωνα Χαραλάμπους
el.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου