Amfipoli News: Σαγανάκι με κασέρι και σάλτσα λιαστής ντομάτας

Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Σαγανάκι με κασέρι και σάλτσα λιαστής ντομάτας


Άτομα: 6
Χρόνος: 20 λεπτά

Υλικά:
400 γρ. κασέρι 
2 αυγά
1/2 φλ. αλεύρι
1 φλ. γαλέτα
ελαιόλαδο

Για τη σάλτσα λιαστής ντομάτας:
6 λιαστές ντομάτες
2 κ.σ. κάπαρη
3 κ.σ. ελαιόλαδο
3 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο

Εκτέλεση
1. Κόψτε το κασέρι σε μικρά τετράγωνα κομμάτια (με πάχος περίπου μισό εκατοστό). Χτυπήστε τα αυγά με μία κουταλιά νερό.
2. Περάστε τα κομμάτια του κασεριού διαδοχικά από το αλεύρι, τα αβγά και τέλος από τη γαλέτα, προσέχοντας να καλυφθούν πολύ καλά από όλες τις πλευρές.
3. Τηγανίστε τα σε ελαιόλαδο για λίγα λεπτά σε δυνατή φωτιά, και γυρίστε τα προσεκτικά έτσι ώστε να τηγανιστούν και από τις δύο πλευρές. Όταν τηγανιστούν, αφήστε τα να στραγγίσουν σε χαρτί κουζίνας.
4. Βάλτε όλα τα υλικά για τη σάλτσα λιαστής ντομάτας στο μπλέντερ, πολτοποιείστε τα και σερβίρετε με το τηγανητό κασέρι.

leveti.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου