Amfipoli News: Σταματήστε να Αγοράζετε Σκόρδο. ΑΥΤΟΣ είναι ο Τρόπος να Καλλιεργήσετε «Απεριόριστη» Ποσότητα μέσα στο Σπίτι σας! Ο,τι Καλύτερο!

Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Σταματήστε να Αγοράζετε Σκόρδο. ΑΥΤΟΣ είναι ο Τρόπος να Καλλιεργήσετε «Απεριόριστη» Ποσότητα μέσα στο Σπίτι σας! Ο,τι Καλύτερο!



Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το σκόρδο είναι ένα κοινό συστατικό σε όλες τις κουζίνες του κόσμου, χάρη στο γεγονός ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν παντού και είναι απίστευτα υγιεινό.

Σταματήστε να Αγοράζετε Σκόρδο. ΑΥΤΟΣ είναι ο Τρόπος να Καλλιεργήσετε «Απεριόριστη» Ποσότητα μέσα στο Σπίτι σας! Ο,τι Καλύτερο!
Παρά τα αμέτρητα οφέλη για την υγεία, η μοναδική του γεύση και το άρωμα του εμπλουτίζει όλα τα είδη φαγητών.
Το σκόρδο είναι πλούσιο σε ισχυρές φαρμακευτικές ιδιότητες, καθώς είναι άφθονο σε απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και έχει ελάχιστες θερμίδες, μόνο 42 θερμίδες ανά μερίδα.
Είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, βιταμίνη Β6, μαγγάνιο, σελήνιο, κάλιο και ασβέστιο.
Ωστόσο, θα επωφεληθείτε περισσότερο από αυτό αν καταναλώνετε οργανικό σκόρδο, και το καλλιεργείτε στο σπίτι σας αντί να το αγοράζετε από έξω, καθώς υπάρχει πιθανότητα να έχει εκτεθεί σε επικίνδυνα χημικά κατά την καλλιέργεια του.
Πρώτα απ’όλα, ας ξαναπούμε για τα πιο σημαντικά του οφέλη:
Προωθεί την Υγεία της Καρδιάς
Η κατανάλωση σκόρδου χαμηλώνει το ρίσκο για καρδιακές παθήσεις και βοηθάει το σώμα να επεξεργαστεί πιο εύκολα την χοληστερόλη. Επιπρόσθετα, μειώνει την αρτηριακή πίεση.
Ενισχύει το Ανοσοποιητικό Σύστημα
Το σκόρδο ενδυναμώνει αποτελεσματικά το ανοσοποιητικό σύστημα και πολεμάει τις αρρώστιες, όπως πχ το κοινό κρυολόγημα. Για να είμαστε πιο ακριβείς, η κατανάλωση σκόρδου μειώνει τις πιθανότητες να αρρωστήσουμε κατά 63%.
Πρόληψη του καρκίνου
Έτσι θα καλλιεργήσετε μόνοι σας, σκόρδο, στο σπίτι σας:
Σπάστε το σκόρδο σε κομμάτια και βάλτε τα σε υγρό, μαλακό έδαφος, και κοιτάξτε να είναι σε βάθος μερικών εκατοστών, με την αιχμηρή πλευρά τους στραμμένη προς τα έξω.
Στη συνέχεια, μόλις βλαστήσει, ποτίστε με νερό τακτικά, αλλά προσέξτε στην ποσότητα του. Μην υπερχειλίζετε. Δεν χρειάζονται πολύ νερό.
Για να διατηρήσετε την υπέροχη γεύση του, κόψτε τα λουλούδια που ανθίζουν. Όταν φτάσουν στα 5-6 φύλλα τότε έχετε πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα!
Απολαύστε τα υγιεινά οφέλη, με τα δικά οργανικά σκόρδα μεγαλωμένα μέσα στο σπίτι σας! Δεν είναι εκπληκτικό;
Αν σας άρεσε το άρθρο μας και θέλετε να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε παρακαλούμε αφήστε μας τα σχόλια σας
πηγή :  hornet.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου