Amfipoli News: Αποκάλυψη – Βέργος: «Με τους φόρους των Ελλήνων η Τουρκία θα βυθίζει τα πλοία μας» - Ποια είναι η γερμανική Krupp που στέλνει τα υποβρύχια στην Τουρκία

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Αποκάλυψη – Βέργος: «Με τους φόρους των Ελλήνων η Τουρκία θα βυθίζει τα πλοία μας» - Ποια είναι η γερμανική Krupp που στέλνει τα υποβρύχια στην Τουρκία



Αποκαλυπτική είναι η ανάρτηση του καθηγητή Χρηματοοικονομικών, στο Πανεπιστήμιο Πόρτσμουθ, Κώστα Βέργου, για τα υποβρύχια που στέλνει η Μέρκελ στην Τουρκία.
Οπως σημειώνει ο καθηγητής, η πολεμική βιομηχανία της Γερμανίας Krupp που χρηματοδοτεί η Μέρκελ με τους φόρους των Ελλήνων, ήταν «πίσω από το Β΄ παγκόσμιο πόλεμο, μια από τις 5 εταιρίες που ήταν πίσω από τον Χίτλερ».
Δείτε την ανάρτηση του κ. Βέργου:
«Οι φοροι των Ελλήνων πάνε στην Γερμανια που επιδοτεί τις πολεμικές βιομηχανίες Krupp που κατασκευαζουν τα 5 υποβρύχια με τα οποία η Τουρκία θα βυθίζει τα πλοία μας.
Ειναι η Krupp που ηταν πισω απο το β΄ παγκοσμιο πολεμο, μια απο τις 5 εταιριες που ηταν πισω απο τον Χιτλερ.
Κατάλαβες τωρα κύριε “μενουμε Ευρωπη” ότι οταν υποστηριζεις τους Γερμανούς, προδίδεις τη χωρα σου;
Κατάλαβες, γιατι πρεπει να γινουν απαιτητα αμεσα τα 400 δις των πολεμικων επανρορθωσεων που μας χρωστανε οι γερμανοι και να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ τις πληρωμες προς τους Ευρω-τοκογλυφους μεχρι νεωτερας;»
Κωνσταντίνος Βέργος Καθηγητής Χρηματοοικονομικών, Πανεπιστήμιο Πόρτσμουθ


crashonline.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου