Amfipoli News: Η Προσάρτηση των ΣΚΟΠΙΩΝ στην Ελλάδα ξεκίνησε . Μην ανησυχείτε , οι σημερινοί « χρήσιμοι ηλίθιοι » χρησιμοποιούνται εν άγνοια τους στο Μεγάλο Σχέδιο

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Η Προσάρτηση των ΣΚΟΠΙΩΝ στην Ελλάδα ξεκίνησε . Μην ανησυχείτε , οι σημερινοί « χρήσιμοι ηλίθιοι » χρησιμοποιούνται εν άγνοια τους στο Μεγάλο Σχέδιο


Δεν σας προβληματίζει ότι , ΟΗΕ , Συμβούλιο ΕΕ , Αλβανία , ΗΠΑ , Τουρκία , Σκόπια , τα ΜΜΕ που τρώνε ψωμί από αυτούς κ.α , χαιρετίζουν την προσυμφωνία Τσίπρα- Ζάεφ , που πριν λίγες ημέρες – για άλλη μια φορά- ξεσήκωσε στο πόδι την Ελλάδα που είναι αντίθετη στην εκχώρηση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ;

Νομίζατε ότι , η Ιστορία των 3.000 ετών που όρισε το σήμερα , θα αφηνόταν στα χέρια του κάθε «περαστικού» ;
Η προ συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ στο όνομα «Βόρεια Μακεδονία » είναι «μια τρύπα στο νερό » . Δεν υπάρχει περίπτωση ΠΟΤΕ να αφήσουμε – όλοι μας – να υλοποιηθεί παρά μόνο , όταν θα είναι ΟΡΑΤΗ η προσάρτηση του Κρατιδίου αυτού στην Ελλάδα … του μέλλοντος .

Η προ συμφωνία – μέσα από ένα ρεσιτάλ υποκρισίας ΟΛΩΝ – τέθηκε για χίλια δυο άλλα πράγμα ΕΚΤΟΣ της επίλυση του προβλήματος που φέρεται να επιλύει . ΜΕΓΑ ΠΛΑΝΗ !

Γιαυτό και μόνο το λόγο συνιστά επικίνδυνη για τα εθνικά μας θέματα Υποκρισία αφού , η σημερινή Ελληνική Μακεδονία έγινε πλέον , με αυτά και αυτά , Νότια Μακεδονία , όπερ σημαίνει ότι εάν δεν αντιδράσουμε θα μας « κόψουν γεωγραφικό κομμάτι » τα ΣΚΟΠΙΑ , αντί να τα «τραβήξουμε» εμείς προς τα κάτω :

Δείτε προς απόδειξη ότι , σε κάθε περίπτωση με την συμφωνία αυτή επωφελούνται άλλοι εκτός από την Ελλάδα

1-Ανακόπτει – προς το παρόν – την δράση των δυνάμεων που ήθελαν να ξεσπάσει αποσταθεροποίηση στα Βαλκάνια ( πανηγυρίζουν οι Αλβανοί στο Κόσοβο και οι πρώην του UCK , συγχαρητήρια και από την Αλβανία )

2-Ενισχύει το ΝΑΤΟ και το ωθεί να εξυπηρετήσει καλύτερα τους σκοπούς του.

3-Αναχαιτίζει την επιρροή της Ρωσίας στα Βαλκάνια (πανηγυρίζει το ινστιτούτο Βrookings της Ουάσινγκτον )

4-Η προοπτική ( ένταξη σε ΝΑΤΟ και ΕΕ ) συμβάλει στην εδραίωση της δημοκρατίας στο εσωτερικό των ΣΚΟΠΙΩΝ .

5-Ξυπνάει τη ΕΕ που «κοιμήθηκε » στο δρόμο για την υλοποίηση του οράματος της Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης και επικυρώνει την δυναμική του ΝΑΤΟ που έχει ως κύριο στόχο τον εγκλωβισμό «ψηλά » της Ρωσίας .

6-Η γλώσσα των ΣΚΟΠΙΩΝ ( Βουλγαρικό ιδίωμα ) σε συνδυασμό με την – από εδώ και πέρα – μεγαλύτερη ανάμειξη της Τουρκίας στο Αλβανικό στοιχείο του Κρατιδίου , θα οδηγήσει σε κυριαρχία του Αλβανικού στοιχείου

7-Οι αθίγγανοι των Σκοπίων ήτοι το 7% , οι αλβανόφωνοι ,οι βουλγαρόφωνοι και οι Σλάβοι του Κρατιδίου θα λέγονται «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ»

Στο εσωτερικό της Ελλάδας .

1-Υποθάλπεται η έως τώρα προδοσία αφού , 140 χώρες από τις 152 του ΟΗΕ έχουν αναγνωρίσει ήδη τα ΣΚΟΠΙΑ με το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

2-Δρομολογείται η μελλοντική διάσπαση του πολιτικού κόμματος της ΝΔ αφού η σημερινή πρόταση «ξύνει παλιές πληγές της »

3-Καλύπτονται θέματα όπως , ημιέξοδο στις αγορές , το νέο μνημόνιο μεγάλης διάρκειας , Τουρκική προκλητικότητα , κ.α

4-Συνιστά «γόρδιο δεσμό » και καυτή πατάτα , και για την επόμενη Κυβέρνηση .
ΟΜΩΣ !!

Όλες οι δυνάμεις , όλες οι σκοπιμότητες , όλα τα συμφέροντα που έχουν ενεργοποιηθεί και θα ενεργοποιηθούν εξαιτίας του ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ προβλήματος , λειτουργούν εν αγνοία τους στο να επιφέρουν ένα και ΜΟΝΟ – ΕΝΑ αποτέλεσμα .

Την ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ως έχουμε – και εμείς – δρομολογήσει από το 2015 , όσοι μας παρακολουθείτε .

Ποια είναι η πραγματικότητα ;

Όλοι θέλουν – χωρίς να καταλάβουν το γιατί – η περιοχή των ΣΚΟΠΙΩΝ να γίνει ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ . Τυχαίο ;

Ποτέ άλλοτε στην Ιστορία οι συγκυρίες δεν επέμεναν τόσο πολύ , στο να ενσωματωθεί ένα κράτος σε ένα άλλο , όπως σήμερα

Η μοίρα των ΣΚΟΠΙΩΝ είναι η ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥΣ στην πολιτισμική αυτοκρατορία που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ , ιστορικά , γεωπολιτικά και γεωγραφικά .

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( τομέας γεωπολιτικής στρατηγικής )

omada.h.policing@gmail.com
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου