Amfipoli News: Οι Γερμανοί επιδιώκουν τη συρρίκνωση της Ελλάδας

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Οι Γερμανοί επιδιώκουν τη συρρίκνωση της Ελλάδας


"Ο Τσίπρας ως πιόνι και πράκτορας τους έδωσε τα Σκόπια και πέτυχε μια τρύπα στο νερό στη μείωση του χρέους"

Για τη συμφωνία του Eurogroup και το τι μέλλει γενέσθαι έκανε λόγο στα Παραπολιτικά 90.1 και στην εκπομπή «Εν Αθήναις» ο Γιώργος Τράγκας, τονίζοντας ότι : «Ο κος Τσίπρας και η παρέα των καταστροφέων του Έθνους πέτυχαν μία τρύπα στο νερό, αφού είναι πασίγνωστο ότι με δανεικά δεν σβήνεις δανεικά και ότι με επιμηκύνσεις δεν αποπληρώνεις ένα μη βιώσιμο χρέος». 

Ελπίζω οι ηλίθιοι μειοδότες των Αθηνών, οι μαριονέτες του Βερολίνου να μην πανηγυρίσουν για την πύρρειο συμφωνία που πέτυχε η Ελλάδα στο Eurogroup. Ελπίζω οι ανόητοι προδότες να μην θελήσουν να αντισταθμίσουν μία συμφωνία μεγάλων συμβιβασμών που βουλιάζει ακόμα περισσότερο τη χώρα, με την προδοσία της αναγνώρισης των Σκοπίων ως Μακεδονία.

Έπειτα από σχεδόν 9 ώρες συνεδρίασης, οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης κατέληξαν σε συμφωνία, χωρίς φυσικά να υπάρξει κανένα κούρεμα του χρέους. Με μια περιορισμένη παρέμβαση για την ολοκλήρωση του 3ου μνημονίου και μια σκληρότερη εποπτεία, μετά τις 20 Αυγούστου. Θα υπάρξει επιμήκυνση των δανείων του EFSF για 10 χρόνια, θα πάνε λίγο παρακάτω το χρέος και η Ελλάδα θα λάβει δόση 15 δις.

Η Ελλάδα δεσμεύεται σε ένα πλαίσιο ενισχυμένης επιτήρησης και τα πάντα θα προχωρούν ανάλογα με τις επιδόσεις μας. Ο κος Τσίπρας και η παρέα των καταστροφέων του Έθνους πέτυχαν μία τρύπα στο νερό, αφού είναι πασίγνωστο ότι με δανεικά δεν σβήνεις δανεικά και ότι με επιμηκύνσεις δεν αποπληρώνεις ένα μη βιώσιμο χρέος.  Η πύρρειος συμφωνία των καταστροφέων του έθνους αναφέρει επιμήκυνση των δανείων του EFSF για δέκα έτη, σε συνδυασμό με επέκταση της περιόδου χάριτος για την πληρωμή επιτοκίων επίσης για 10 έτη. Η δόση που θα πάρει η χώρα θα είναι 15 δις και από αυτό το ποσό τα 3,3 δις θα χρησιμοποιηθούν για την εξαγορά προηγούμενων δανείων, όπως αυτό του ΔΝΤ.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι περνάμε σε μεγαλύτερη εποπτεία και κατοχή. Ο Τσίπρας πούλησε την πολιτιστική μας κληρονομιά. Πήρε το καταστροφικό για την Ελλάδα βάρος του μεταναστευτικού και τώρα κάνει μια τρύπα στο νερό, μετακυλίοντας απλώς το χρέος. Η κατοχή θα συνεχιστεί σκληρότερη, αφού ως αντάλλαγμα αυτής της χρονικής μετακύλισης, δίνουμε σκληρότερη εποπτεία και το δικαίωμα να επιβάλλουν μέτρα όποτε θέλουν οι δυνάμεις κατοχής. Το μνημόνιο είναι εδώ και σε καμία περίπτωση οι μαριονέτες του Βερολίνου, δεν μπορούν να υποστηρίξουν ότι πέτυχαν κούρεμα ή ελάφρυνση του χρέους. Κάνουν πιο έντονη την κατοχή. Τα 330 δις απλά επανατοκίζονται και ζητείται από τους σκλαβωμένους Έλληνες να αποπληρώσουν τα 100 δις με μια επιμήκυνση 10 ετών, πράγμα που ούτε πετρελαιοπαραγωγός περιοχή δεν μπορεί να κάνει .

Τα ύπουλα σχέδια των Γερμανών

Επιβεβαιώνομαι συνεχώς. Οι Γερμανοί κλιμακώνουν τα ύπουλα σχέδιά τους. Ζητάνε από τον Τσίπρα μετά την προδοσία της Μακεδονίας να πάρει η μικρή και ισοπεδωμένη οικονομικά Ελλάδα το βάρος του μεταναστευτικού. Η ιταλική κυβέρνηση σφράγισε όλες τις νότιες πόρτες της γειτονικής Ιταλίας. Κανένα σκάφος ΜΚΟ με μετανάστες δεν μπορεί να προσεγγίσει τις ιταλικές ακτές. Έτσι η Άγκελα Μέρκελ έχοντας στην Αθήνα την ομάδα των προδοτών, των υπαλλήλων της απαιτεί από τον Τσίπρα να δεχθεί και το βάρος όλων των μεταναστών.

Προωθεί μάλιστα ό,τι χειρότερο για τη χώρα μας, δηλαδή να παίρνουν κάρτα παραμονής και να παραμένουν στη χώρα εισόδου τους όλοι οι μετανάστες. Αυτό σημαίνει – φίλες και φίλοι – ότι όλα τα κύματα από τη Μέση Ανατολή, από το Αφγανιστάν, από το Μπαγκλαντές και από τη Βόρεια Αφρική θα προωθούνται μέσω Τουρκίας στην Ελλάδα.

Ο αρχιμειοδότης πρωθυπουργός και η παρέα των εθνομηδενιστών κατόρθωσαν μέσα σε 3 χρόνια να ισοπεδώσουν οικονομικά την ελληνική κοινωνία, να ξεπουλήσουν την ιστορία της Μακεδονίας. Να δώσουν το εφαλτήριο για αλυτρωτικές επιχειρήσεις και να δεχτούν το βάρος του μεταναστευτικού.

Αλλάζει οριστικά η πληθυσμιακή σύνθεση της χώρας, μιας κατεχόμενης χώρας με οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα. Η πολιτική αλητεία των Αθηνών, οι εθνικοί καταστροφείς, ενώ διώχνουν μαζικά τα ελληνόπουλα στο εξωτερικό, αποδέχονται να αναλάβουν το βάρος του μεταναστευτικού, έναντι κάποιων μικρών ανταλλαγμάτων που μπορεί να δώσει το Βερολίνο στην υπόθεση του τεράστιου δημόσιου χρέους.

Έχουμε πρωθυπουργό μια μαριονέτα του Βερολίνου που ταυτόχρονα αποδεικνύει στην πράξη ότι πολιτικά και διπλωματικά είναι ανόητος ή και ηλίθιος.

Εδώ και εκατοντάδες εκπομπές, κάθε πρωί, σας αναλύω τα γερμανικά σχέδια για την Ελλάδα..

Και κάθε τόσο επιβεβαιώνομαι στην κεραία. Σας έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να διευκολυνθεί η Ελλάδα και να κουρευτεί το χρέος της. Οι Γερμανοί θέλουν την πατρίδα μας δορυφόρο και προτεκτοράτο. Για αυτό άλλωστε επιδιώκουν τη συρρίκνωση της Ελλάδος, για να είναι αποτελεσματικότερος και ο έλεγχος.

Ο ηλίθιος πρωθυπουργός μαζί με μια παρέα που δεν την ενδιαφέρει η συρρίκνωση ή η καταστροφή της Ελλάδας, έδωσαν χωρίς να ρωτήσουν κανέναν Έλληνα την αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονία. Ο Τσίπρας ως πραγματικό πιόνι και πράκτορας των Γερμανών, έδωσε την αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονία, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι η Μέρκελ του δίνει ψεύτικες υποσχέσεις.

Ο ανόητος καταστροφέας της πατρίδας μας, ο μέγας εθνικός προδότης δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι όλες οι οδηγίες του Βερολίνου αποβλέπουν στην χρήση της Ελλάδος ως προτεκτοράτο, ως πηγή εσόδων για τα γερμανικά ταμεία και ως ανάχωμα – αποθήκη για το μεταναστευτικό πρόβλημα.

Σκεφτείτε ότι η Γερμανία έχει αποκομίσει μέχρι σήμερα κέρδη 2,9 δισεκατομμυρίων από την ελληνική κρίση, όπως προκύπτει από την απάντηση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης σε σχετική ερώτηση των Πρασίνων στη Βουλή.

Η νέα κυβέρνηση στην Ιταλία, οδηγεί πλέον τη Μέρκελ να φορτώσει στην Ελλάδα όλο το μεταναστευτικό πρόβλημα και ταυτόχρονα να δυσκολέψει την έξοδό της στις αγορές ή να ελαφρύνει το χρέος της. Η Μέρκελ, όπως αναφέρουν γερμανικές ανοικτές πηγές, έλεγε στον Τσίπρα ότι θα του δώσει ανταλλάγματα για το χρέος και θα τον στηρίξει στη διαμάχη με τον Ερντογάν για το Αιγαίο, αρκεί να αναγνωρίσει τα Σκόπια ως Μακεδονία.

Μετά την άνοδο της νέας ιταλικής κυβέρνησης και το κλείσιμο των θηρών για τους μετανάστες στην Ιταλία, η καγκελάριος αξιοποιώντας το μέγα δοσίλογο και ταυτόχρονα ηλίθιο, του λέει ότι θα του ρυθμίσει κάπως το χρέος με αντάλλαγμα να δεχτεί η Ελλάδα περισσότερους πρόσφυγες.

Προσέξτε τι κάνει η Καγκελάριος. Δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις να ανοίξουν οι ορέξεις των βορείων γειτόνων για εδαφικές διεκδικήσεις και ταυτόχρονα φορτώνει την Ελλάδα με αλλόθρησκους, απαίδευτους και πεινασμένους.

Την ίδια ώρα, οι νέοι της πατρίδας μας φεύγουν οριστικά από τη χώρα, η οποία μετατρέπεται σε κοινωνία γερόντων και ο πληθυσμός της μιξάρεται με εκατοντάδες χιλιάδες ξένους.

Οι Γερμανοί ξέρουν ότι τα νησιά μας, τα νησιά του Αιγαίου, θα κατακλυστούν από μουσουλμάνους και γενικά αλλόθρησκους.

Οι Γερμανοί ξέρουν ότι ο Ερντογάν μετά τις εκλογές αυτής της Κυριακής θα είναι ο μεγάλος νικητής είτε με έντιμες, είτε με άτιμες διαδικασίες. Το καθεστώς έχει προετοιμαστεί και για την περίπτωση επιβεβλημένης αλλοίωσης των αποτελεσμάτων.

Οι Γερμανοί ξέρουν ότι από τη Δευτέρα θα μιλάνε με τον Ερντογάν. Το επόμενο βήμα είναι να βάλουν τους προδότες των Αθηνών να κάτσουν στο τραπέζι Τσίπρες, Καμμένοι και Κοτζιάδες για να κουβεντιάσουν τον εκσυγχρονισμό της Λωζάνης. Αυτό θα το επιβάλλουν οι Γερμανοί και άλλοι λέγοντας στον Τσίπρα και γενικά στις μαριονέτες των Αθηνών, ότι έτσι θα υπάρξει σταθερότητα στη νοτιοανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ.

Αυτό σημαίνει ότι οι ηλίθιοι προδότες των Αθηνών πρέπει να παραχωρήσουν νήσους και βραχονησίδες.

Ήδη ο κος Καμμένος μας έχει πει ότι τα νησιά που προστατεύονται από το υπουργείο Άμυνας ή έχουν σημαίες περιγράφονται στις συνθήκες. Δηλαδή, ο κος Καμμένος και όχι μόνο, εμμέσως πλην σαφώς αποδέχονται ότι ένα πλήθος νήσων του Αιγαίου, του Αρχιπελάγους δεν περιγράφονται σαφώς στη Λωζάνη και επομένως πρέπει να γίνει νέα κουβέντα. Εκεί μας πάνε οι Γερμανοί, ενώ πιέζουν τους Κοτζιάδες των Αθηνών να προβούν σε παραχωρήσεις και προς την Αλβανία.

Ο ανόητος και ηλίθιος εθνικός μειοδότης, Απριλιανής στόφας και νοοτροπίας, πιστεύει ότι θα ξεγελάσει τους Έλληνες λέγοντας : «τα δίνω όλα αλλά να που η καγκελάριος μας δίνει ελάφρυνση του χρέους».

Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες, οι κυβερνητικοί κύκλοι της Αθήνας διοχετεύουν συνεχώς ότι θα τρίβουμε τα μάτια μας με τη γενναιοδωρία των δανειστών για την ελάφρυνση του χρέους. Μην πιστεύετε απολύτως τίποτα. Ο κος Τσίπρας δεν πρόκειται να φορέσει γραβάτα. Ήδη, όπως σας είπα στη χθεσινή εκπομπή μου, το Bloomberg κάνει λόγο για μεταμνημονιακό ζουρλομανδύα που ετοιμάζουν οι δανειστές για την Ελλάδα μας. Ήδη από όλους τους μανδαρίνους των Βρυξελλών λαμβάνουμε μηνύματα ότι έρχονται χειρότερες ημέρες. Οι Γερμανοί γίνονται ακόμα πιο σκληροί στα θέματα του χρέους, γιατί οι προδότες των Αθηνών λένε ναι, σε ό,τι ζητάει το Βερολίνο. Ήδη είχαμε ψυχρολουσία από τον ESM, που μας λέει: «εφαρμόστε έγκαιρα και στην ώρα τους τις μειώσεις σε συντάξεις και αφορολόγητο!».

Οι προδότες των Αθηνών θέλουν να πούνε στον ελληνικό λαό ότι κατάφεραν να πάρουν επιμήκυνση 15 ετών στα δάνεια του EFSM.

Στην πραγματικότητα όμως, είτε πάρουν είτε όχι αυτή την επιμήκυνση πρέπει να εφαρμόσουν μέτρα  που θα φέρουν πλεονάσματα 3,5% έως το 2022 και 2% έως το 2060.

Όπως αντιλαμβάνεστε η πολιτική αγυρτεία των εθνομηδενιστών, οι μεγαλύτεροι προδότες της μεταπολίτευσης, πρέπει να ανακαλύψουν πετρελαιοπηγές σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και πάλι δεν θα φτάσουν αυτά τα πλεονάσματα. Εκτός αν σκοτώνουν τους Έλληνες για να ρευστοποιούν τις περιουσίες τους και να τις μεταφέρουν στα γερμανικά ταμεία. Τα σενάρια όμως για το χρόνο επιμήκυνσης της αποπληρωμής δανείων 100 δις ευρώ προσκρούουν στη σκληρή γραμμή των Γερμανών που θέλουν καθημερινά να εκβιάζουν τη χώρα μας και να χρησιμοποιούν την παρέα των εθνομηδενιστών για να την καταστρέφουν.

Πρέπει να ξέρετε όλοι ότι η περίφημη επιμήκυνση της αποπληρωμής 100 δις έχει υποστηρικτές ουσιαστικά μόνο την Ιταλία και την Ισπανία που θεωρούν ότι η χώρα πρέπει να πάρει 10 χρόνια τουλάχιστον επιμήκυνση, ενώ η Γερμανία επέμενε 3 με 5 χρόνια μάξιμουμ.

Και τώρα, προκειμένου να ικανοποιήσει το Βαυαρό εταίρο της στον κυβερνητικό συνασπισμό, τον κο Χορστ Ζεεχόφερ, η Άγκελα πιέζει τον Τσίπρα να δεχτεί η μικρή Ελλάδα όλο το βάρος του μεταναστευτικού. Οι πληροφορίες που βγαίνουν στην Ευρώπη λένε ότι αρχικά οι Γερμανοί ήθελαν να μοιραστεί η Ιταλία και η Ελλάδα το βάρος των μεταναστών αλλά η νέα ιταλική κυβέρνηση απείλησε ότι δεν θα πάρει μέρος στη Σύνοδο που θα γίνει την Κυριακή. Αυτό γράφει και η ιταλική εφημερίδα Corriere dela Sera. Μάλιστα οι Ιταλοί διαμήνυσαν στη Μέρκελ ότι αν όλα έχουν προσυμφωνηθεί, τότε είναι ανώφελο να πάρει μέρος η Ιταλία στη Σύνοδο της Κυριακής που γίνεται στις Βρυξέλλες. Ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών, Ματέο Σαλβίνι, είπε στο Βερολίνο ότι αν τα πράγματα έχουν όντως έτσι,  καλά θα κάνουμε να μην ξοδέψουμε ούτε τα χρήματα των εισιτηρίων. Οι Ιταλοί ήδη ενισχύουν τους ελέγχους στα αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς και σταθμούς λεωφορείων.

Οι δικοί μας – φίλες και φίλοι – οι προδότες του Μακεδονικού και της Ελλάδας, οι μαριονέτες της Μέρκελ δεν έχουν το ανάστημα των πολιτικών της νέας ιταλικής κυβέρνησης. Υπακούουν σε ό,τι λέει το Βερολίνο.

Κυρίες και κύριοι, η πολιτική χολέρα του τόπου πρέπει να φύγει το συντομότερο. Όσοι βρίσκονται πάνω σε γερμανικές ράγες πρέπει να απομακρυνθούν το συντομότερο.

Ο Τσίπρας, ο Καμμένος και η παρέα των εθνομηδενιστών διαλύουν την πατρίδα μας. Η πλειοψηφία των Ελλήνων στην Ελλάδα και στην ομογένεια τους θεωρεί προδότες. Τους χαρακτηρίζει προδότες και συμπεριλαμβάνει σε αυτούς και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που τους ανέχεται.

Είναι καιρός να διακοπεί η λεηλασία της χώρας και το ξεπούλημά της. Παντού σε όλη τη χώρα, τα κυβερνητικά στελέχη αποδοκιμάζονται από εξαγριωμένους πολίτες για τη συμφωνία με τα Σκόπια. Για να ακριβολογώ για την προδοτική συμφωνία με τους Σκοπιανούς. Στην Καστοριά, πολίτες συγκεντρώθηκαν έξω από το πολιτικό γραφείο της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ, κας Ολυμπίας Τελιγιορίδου. Ο κόσμος φώναζε : «ντροπή που είσαι Πόντια, η Μακεδονία είναι ελληνική, ντροπή προδότες, να πας να μείνεις στα Σκόπια!» Ήδη ο κόσμος συγκεντρώνεται παντού με καλέσματα μέσα από το facebook. Παντού ετοιμάζονται συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Κανένας Έλληνας δεν ανέχεται αυτούς που στήριξαν τον Τσίπρα να υπογράψει την προδοσία. Όπως κάναμε τότε με την Κυπριακή συμφορά, έτσι και τώρα πρέπει να υπάρχουν εκατομμύρια αυτοκόλλητες φωτογραφίες των προδοτών σε όλη την Ελλάδα με το σύνθημα: ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.

Διάβασα ότι ο κος Μητσοτάκης ξεκίνησε τις περιοδείες στη Βόρεια Ελλάδα. Πήγε στο Κιλκίς. Εκεί δήλωσε ότι ο κος Τσίπρας και η κυβερνητική πλειοψηφία εκχώρησαν στη γειτονική χώρα τη μακεδονική εθνότητα και τη μακεδονική γλώσσα. Αυτό ανέφερε – κυρίες και κύριοι  – ο πρόεδρος της ΝΔ κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην περιοχή του Κιλκίς, σημειώνοντας ότι η κακή συμφωνία για το ονοματολογικό – ο κος Μητσοτάκης δεν την λέει προδοτική και αυτό έχει σημασία-  παράγει ήδη αποτελέσματα και το κόμμα του θα καταψηφίσει την κύρωσή της όταν έρθει στην ελληνική βουλή.

Μου κάνει εντύπωση ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, χαρακτηρίζει απλά τη συμφωνία ως κακή.

Δεν βλέπει καθόλου την προδοσία;

Δεν βλέπει ότι είναι εφαλτήριο αλυτρωτικών επιχειρήσεων;

Δεν του λέει κάποιος Μακεδόνας ότι δεν μπορεί να έχει μία στάση πολύ «σικ» απέναντι σε αυτή τη μειοδοσία;

Φοβάται μήπως ενοχλήσει το Βερολίνο;

Φοβάται μη θίξει την κα Μέρκελ;

Πρέπει να γνωρίζει ότι τον παρακολουθούμε όλοι. Πρέπει να ξέρει ότι όλοι οι Έλληνες παρακολουθούν όσα λέει.

Στο Κιλκίς δήλωσε στους δημοσιογράφους, ότι επισκέπτομαι την Μακεδονία σε μία συγκυρία συναισθηματικά φορτισμένη. Μετά τα προκλητικά πανηγύρια των Πρεσπών είπε, ολοένα και περισσότεροι Έλληνες καταλαβαίνουν ότι η κακή συμφωνία την οποία υπέγραψαν ο Τσίπρας και ο Ζάεφ έχει ήδη αρχίσει να παράγει αποτελέσματα. Ο κος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε ότι η ΝΔ θα καταψηφίσει την κύρωση της συμφωνίας, όταν Τσίπρας και Καμμένος τη φέρουν στη βουλή των Ελλήνων. Βέβαια, πολύ σωστά επισήμανε, ότι ο κος Τσίπρας παραχώρησε στους γείτονες τη μακεδονική εθνότητα και τη μακεδονική γλώσσα.

Με πληροφορούν τόσο από μακεδονικά σωματεία, όσο και από διάφορες περιοχές της χώρας ότι τα κυβερνητικά στελέχη είναι ανεπιθύμητα. Όπου σταθούν και όπου βρεθούν αποδοκιμάζονται. Και θα αποδοκιμάζονται. Βάλτε σε όλα τα αυτοκίνητά σας τη λέξη: ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ με το χάρτη της Μακεδονίας ή με τα πρόσωπα των μεγάλων προδοτών. Ετοιμαστείτε να τους εξαφανίσουμε από τον πολιτικό χάρτη. Είναι μαριονέτες των Γερμανών που μετέτρεψαν τη χώρα σε προτεκτοράτο. Ξέραμε όλοι καλά τι έπραξαν αυτά τα 8 και βάλε χρόνια.

Η πατρίδα έχει ανάγκη να αποκτήσει μία κυβέρνηση αντιστασιακή, αντιγερμανική.

Θέλουμε πίσω τη χαμένη μας εθνική αξιοπρέπεια. Θέλουμε πίσω τα ξηλωμένα χαρακτηριστικά της εθνικής ταυτότητας.

Αποκρούουμε μετά βδελυγμίας και είμαστε απέναντι σε όσους φθείρουν την ιστορία μας και επιτίθενται εναντίον της μητέρας εκκλησίας. Η ορθόδοξη εκκλησία, κολόνα του έθνους και της ταυτότητάς μας. Είναι φάρος όλων των αγώνων του ελληνικού λαού, από την επανάσταση μέχρι σήμερα.

Οι πολιτικοί αλήτες των Αθηνών δεν θα γλιτώσουν από τα φαντάσματα των Μακεδονομάχων. Θα τιμωρηθούν σκληρά. Καμία προβοκάτσια. Καμία προπαγανδιστική επιχείρηση δεν πρόκειται να τους γλιτώσει. Τα φασιστικά παραμύθια τους, όμοια με εκείνα των Απριλιανών, τελειώνουν! Αργά ή γρήγορα θα πληρώσουν όσα κάνουν σε βάρος του ελληνικού λαού.

Μην εξαπατάστε, ό,τι έχουν υπογράψει, θα υλοποιούν μέρα με την ημέρα, ως δήμιοι, υπηρέτες των Γερμανών. Όπως δούλευαν τα τάγματα ασφαλείας στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

Για τις Τουρκικές εκλογές

Μεθαύριο Κυριακή έχουμε εκλογές στην Τουρκία. Ο Ταγίπ Ερντογάν θα είναι ο νικητής. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, αφού το καθεστώς που διεξάγει τις εκλογές είναι φασιστικό. Ο Ερντογάν  αμέσως μετά θα διεκδικήσει τμήμα του Αιγαίου, μερίδιο από τα πετρέλαια της Κύπρου και μια νέα κατάσταση στη Θράκη. Μας θεωρεί τελειωμένους. Πιστεύει ότι ο Τσίπρας είναι μεγάλη ευκαιρία. Θεωρεί βέβαιο, ότι ο Μητσοτάκης θα ακολουθήσει το γερμανικό δρόμο και αυτό τον βολεύει σε όλες τις διεκδικήσεις του. Γιατί, το Βερολίνο είναι ο μεγάλος σύμμαχός του. Όχι τώρα. Σε όλους τους πολέμους με την Ελλάδα.

Από την ερχόμενη Δευτέρα περνάμε σε μία άλλη φάση των ελληνοτουρκικών σχέσεων, με τον Ταγίπ Ερντογάν να είναι για 5 ακόμη χρόνια στο τιμόνι της Τουρκίας.

Για την υπόθεση Τσαλικίδη

Δεκατρία χρόνια μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών της κυβέρνησης Καραμανλή και το θάνατο του στελέχους της Vodafone, Κώστα Τσαλικίδη η ελληνική δικαιοσύνη αποφαίνεται ότι ο χαμός του υπαλλήλου της Vodafone δεν οφείλεται σε αυτοκτονία άλλα ήταν δολοφονία. Ο άτυχος Τσαλικίδης βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του, το Μάρτιο του 2005 στον Κολωνό. Ποιοι εισαγγελείς κουκούλωσαν την υπόθεση;  Ποιοι έβαλαν την υπόθεση στο αρχείο; Γιατί τέτοια ταχύτητα σε εκείνη την έρευνα; Υπήρχε εντολή από το Μαξίμου επί πρωθυπουργίας Καραμανλή; Επιβεβαιώθηκαν πλήρως όλα τα δημοσιεύματα του Crash   και όλες οι εκπομπές που έκανα στον Real για την υπόθεση Vodafone, τις υποκλοπές και τον Τσαλικίδη. Τώρα έχουμε πλέον μία κακουργηματική ποινική δίωξη από την εισαγγελία της Αθήνας κατά αγνώστων. Το ερώτημα είναι: γιατί τότε τόσο βιαστικά είχε κλείσει η υπόθεση. Φυσικά δεν είναι το μόνο ερώτημα. Π.χ. γιατί έκανε ένα χρόνο ο Καραμανλής να δώσει άδεια για να αποκαλυφθούν οι υποκλοπές. Και γιατί τώρα, μετά από τόσα χρόνια, ο Καραμανλής παρουσιάζει παχεία λαρυγγίτιδα και δεν μπορεί να μιλήσει ούτε για το Μακεδονικό. Ούτε για την προδοσία της αναγνώρισης των Σκοπίων ως Μακεδονία. Υπάρχει συμφωνία με τον Τσίπρα και τον Καμμένο, φοβάται ο άνθρωπος κάποια πράγματα από τότε; Κάποια στιγμή μπορεί να μάθουμε…

Σας προτρέπω όμως να διαβάσετε το Crash που κυκλοφορεί και έχει εξώφυλλο τον κο Κώστα Καραμανλή. Σας προτρέπω να διαβάσετε για τον Ιανό που αγκαλιάζει και μαχαιρώνει την Πυθία. Έχει ενδιαφέρον. Θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα όχι μόνο για τη σιωπή του πρώην πρωθυπουργού, όχι μόνο για τους πιθανούς φόβους του, τις πιθανές πολιτικές βλέψεις του αλλά γενικότερα για την κατοχή στην Ελλάδα, για την πολιτική κατάσταση και το αύριο του προτεκτοράτου. Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο Crash, αξίζει τον κόπο.

Ο περίφημος κος Σώρρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο εισαγγελέα. Κρίθηκε προφυλακιστέος γιατί όσα έλεγε και οι πράξεις του, παραπλάνησαν εκατοντάδες ανθρώπους και προκάλεσαν ζημιές στα ταμεία του ελληνικού δημοσίου με αυτές τις περίφημες μετοχές ή ομολογίες που μοιράζει στους οπαδούς του. Εκείνο που με εντυπωσίασε είναι ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στα δικαστήρια.. Πραγματικά, υπάρχει ένα μέρος του λαού  που πιστεύει σε σωτήρες όπως ο Σώρρας. Έφτασαν οπαδοί του κου Σώρρα με πούλμαν ακόμα και από την Κρήτη. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι ο κόσμος στη μιζέρια και στην κατάντια που έφεραν την Ελλάδα οι κυβερνώντες πολιτικοί, ψάχνει να βρει σωτήρες και εθνοσωτήρες ακόμη και σε πρόσωπα όπως ο κος Σώρρας που επικαλούνται εξωφρενικά πράγματα. Αν πραγματικά, ως λαός παρουσιάζουμε τέτοιες τάσεις και τέτοια επίπεδα ευκολοπιστίας, σίγουρα πρέπει ο θεός να βάλει το χέρι του!!!
Γιώργος Τράγκας

crashonline.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου