Amfipoli News: ΚΛΟΥΒΕΣ με ΜΑΤ και διαδηλώσεις για τον Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη...

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

ΚΛΟΥΒΕΣ με ΜΑΤ και διαδηλώσεις για τον Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη...


Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, για την τετραμερή Σύνοδο Ελλάδας - Βουλγαρίας - Ρουμανίας - Σερβίας,  στο ξενοδοχείο ΗΥΑΤΤ. Δηλαδή, δίπλα από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης.

Ο κόσμος, σαφώς και είναι εξοργισμένος με τις τελευταίες εξελίξεις και την υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Ζόραν Ζάεφ. Στο κάλεσμα του Φορέα για την μακεδονία  έχουν ανταποκριθεί μέχρι αυτήν την ώρα περισότερα από 700 άτομα τα οποία έχουν συγκεντρωθεί στο ΙΚΕΑ. Οι συγκεντρωμένοι που κρατούν ελληνικές σημαίες φωνάζουν συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και κατά της πολιτικής της κυβέρνησης.

Μπλόκο από κούβες των ΜΑΤ
Στο μεταξύ, όπως μεταδίδει το seleo.gr αντιμέτωποι με έναν ολόκληρο στρατό θα έρθουν οι διαδηλωτές που  ξεκίνησαν πορεία στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής στη Θεσσαλονίκη θέλοντας να διαμαρτυρηθούν στον ίδιο τον πρωθυπουργό για τη συμφωνία των Πρεσπών. 
Πεντακόσια μέτρα μετά το ΙΚΕΑ έχουν παραταχθεί κλούβες τον ΜΑΤ φράζοντας τον δρόμο ενώ δεξιά κι αριστερά βρίσκονται δυνάμες των μέτρων τάξης. Πίσω από τις κλούβες εχουν παραταχθεί αστυνομικοί μέτρων τάξης αλλά και των ΜΑΤ προκειμένου να μην περάσει κανένας διαδηλωτής από το σημείο και να πλησιάσει το ξενοδοχεία όπου γίνεται η τετραμερής σύνοδος


Η ΕΛΑΣ έκλεισε τους δρόμους 
Εκτακτα μέτρα περιορισμού κυκλοφορίας για “ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας” έχει λάβει η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε κανένα αυτοκίνητο να μην μπορεί να πλησιάσει το ξενοδοχείο “HYATT REGENCY”, όπου διεξάγεται σήμερα η Τετραμερής Σύνοδος Κορυφής Ελλάδας-Σερβίας-Ρουμανίας-Βουλγαρίας. 

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, από τις 12 το μεσημέρι έχει διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της ανωνύμου οδού, που διέρχεται έμπροσθεν του ξενοδοχείου, “από τη συμβολή της με την Επαρχιακή οδό Θεσ/νικης-Ν.Μηχανιώνας μέχρι το ύψος της Εθνικής οδού Θεσ/νικης-Ν.Μουδανιών”. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα διαρκέσουν μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα. Η κυκλοφορίας των οχημάτων διεξάγεται από τους γύρω δρόμους ενώ την τήρηση των όρων της απόφασης έχει αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης. 


Δείτε τη φωτογραφία από το seleo.gr
press-gr.com

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου