Amfipoli News: ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ! ΜΑΡΟΥΠΑ: «Να αποκτήσουν όλοι όπλα και να είναι έτοιμοι να τα χρησιμοποιήσουν...»(δείτε το βίντεο)

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ! ΜΑΡΟΥΠΑ: «Να αποκτήσουν όλοι όπλα και να είναι έτοιμοι να τα χρησιμοποιήσουν...»(δείτε το βίντεο)



Giorgia Bitakou B κάνει τώρα μετάδοση live 
ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

 Η ΠΟΙΝΙΚΟΚΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ!
ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ, ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ , ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΑ;


"Συνένοχος και συναυτουργός ο Παυλόπουλος 
σε ποινικό αδίκημα εάν δεν παραιτηθεί" 

"Υλοποιείται ένα μακροχρόνιο που μας είχε αποκαλύψει ο Στηβ λάλας εδώ και χρόνια, να συρρικνωθεί, να διαμελιστεί η Ελλάς και να πάνε τα σύνορα μας στη Λαμία. Ο κίνδυνος είναι ο εδαφικός διαμελισμός που μας εξήγησε εδώ και χρόνια η κυρία Μπενάκη. Τα ίδια λόγια χρησιμοποίησε εχτές και ο κ.  Τσίπρας . Ο κ.  Παυλόπουλος έχει ευθύνη, το άρθρο 120 παράγραφος 2 του Συντάγματος δεν είναι δυνατόν αν απευθύνεται σε όλους τους πολίτες εκτός απο εκείνον. Θα πρέπει πρώτος από όλους, εκείνος, από τη στιγμή που διαπιστώνει συνταγματική εκτροπή μιας που είναι και καθηγητής νομικής να παραιτηθεί. Δεν πρέπει να κρύβεται από τα επιφαινόμενα της πολιτικής αστάθειας που θα προκληθεί. Οφείλει να παραιτηθεί. Εγώ στον κ.  Παυλόπουλο δεν θέλω να υποδείξω κάτι, διότι ήμουν φοιτήτρια του, το ξέρει μόνος του και οφείλει να παραιτηθεί και εάν δεν παραιτηθεί θα είναι συνένοχος και συναυτουργός σε ποινικό αδίκημα..." (δείτε το βίντεο)

press-gr.com
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου