Amfipoli News: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Την Παρασκευή συζητείται στο ΣτΕ το «πάγωμα» της συμφωνίας των Πρεσπών...

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Την Παρασκευή συζητείται στο ΣτΕ το «πάγωμα» της συμφωνίας των Πρεσπών...


Την ώρα που συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις σε ολόκληρη τη χώρα και ιδιαίτερα στη βόρεια Ελλάδα, όπου το κλίμα είναι εκρηκτικό, συζητείται στο Συμβούλιο της Επικρατείας η Αίτηση Αναστολής της Συμφωνίας των Πρεσπών για το θέμα των Σκοπίων!

Σύμφωνα με πληροφορίες  από δικαστικές πηγές, ορίστηκε δικάσιμος της Αίτησης που έχουν υποβάλει οι Παμμακεδονικές Οργανώσεις από την περασμένη εβδομάδα.

Η συζήτηση για "πάγωμα" της συμφωνίας, μέχρι την οριστική εκδίκαση της Αίτησης Ακύρωσης, θα γίνει το πρωί της Παρασκευής, 13 Ιουλίου, στο Τμήμα Αναστολών, στο κτίριο που στεγάζεται το ΣτΕ επί της οδού Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας. 

Η απόφαση της επιτροπής αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας θα εκδώσει την απόφασή της, τις πρώτες ημέρες της ερχόμενης εβδομάδας.

Σύσσωμοι οι Μακεδόνες, δηλαδή όλη η Ελλάδα, με κομμένη την ανάσα παρακολουθούμε, την απολύτως αυτονόητη, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ, απονομή δικαιοσύνης υπέρ του ελληνικού λαού και έθνους, που πρέπει να αποδώσουν οι κύριοι Δικαστές.

Αύριο και μεθαύριο στο μεταξύ πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες η Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ όπου θα συζητηθεί η πρόσκληση ένταξης των Σκοπίων στον απόηχο της συμφωνίας των Πρεσπών...

Το πλήρες κείμενο της Αίτησης που θα συζητηθεί είναι το εξής:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΩΝ
ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Συνεχίστε ΕΔΩ:
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου