Amfipoli News: Σιδέρωμα και δίπλωμα τέλος – Νέα επαναστατική συσκευή, το όνειρο κάθε νοικοκυράς

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Σιδέρωμα και δίπλωμα τέλος – Νέα επαναστατική συσκευή, το όνειρο κάθε νοικοκυράς



Νοικοκυρές: Σε περίπτωση που οι γυναίκες πιστεύουν πως το δίπλωμα των ρούχων είναι μια ταλαίπωρη διαδικασία, η οποία απαιτεί χρόνο, δεν χρειάζεται να απελπίζεται. Ο ρομποτικός βοηθός μπορεί να απαλλάξει όλες τις γυναίκες από τα βάσανά τους. Μπορεί να απαλλάξει κάθε νοικοκυρά από τις αγγαροδουλειές.
Η εταιρεία που κατασκευάζει το συγκεκριμένο μηχάνημα, ονομάζεται Startup. Η συγκεκριμένη εταιρεία εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Το εκπληκτικό μηχάνημα που τα κάνει όλα και συμφέρει, ονομάζεται, FoldiMate. Πρόκειται, για έναν ρομποτικό βοηθό μπουγάδας, ο οποίος μεταξύ άλλων μπορεί να διπλώνει αυτόματα και τα ρούχα.
Το FoldiMate φέρει έναν ιμάντα, πολλά ρομποτικά «χέρια», αλλά και ένα κινούμενο ράφι. Μάλιστα, το τελευταίο μπορεί να διπλώσει τα ρούχα σε λιγότερο από εξήντα δευτερόλεπτα.
Το ύψος του βρίσκεται στα 81 εκατοστά, ενώ το πλάτος του στα 70. Αυτό το καθιστά ιδανικό για να χωρέσει όπου εσείς επιθυμείτε.
Ακόμη και σε περίπτωση που το μετανιώσετε, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, διότι μπορείτε να το μετακινήσετε όπου θέλετε. Αυτό γίνεται εύκολα, λόγω του βάρους του, το οποίο είναι ελαφρύ.
Το FoldiMate χρειάζεται περίπου δέκα δευτερόλεπτα για να διπλώσει τα περισσότερα ρούχα. Πέρα από αυτό, θέλει περίπου είκοσι με τριάντα δευτερόλεπτα για να ισώσει τις ζάρες που έχουν σχηματιστεί, με το σύστημα ατμού, που διαθέτει.
Στη σελίδα της εταιρείας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Startup, αναφέρεται πως «Το FoldiMate είναι μια ρομποτική συσκευή διπλώματος ρούχων και τα διπλώνει πάντα με τέλειο τρόπο. Σαν ειδικός».
Το προαναφερθέν μηχάνημα μπορεί να διαχειριστεί περίπου δεκαπέντε έως και είκοσι ρούχα για κάθε φορά. Ωστόσο, κάποια από αυτά θα πρέπει να περνούν και από τα χέρια της νοικοκυράς. Αυτά αφορούν, όμως, μόνο τις πετσέτες, τα εσώρουχα και τις κάλτσες.

Νοικοκυρές: Ακολουθούν κάποια χρήσιμα βίντεο, με το ρομποτικό βοηθό της Startup






Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου