Amfipoli News: Ο Εισαγγελέας ζητά την παραίτηση Ντράγκι: «Ντράγκι φύγε » (ΒΙΝΤΕΟ)

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Ο Εισαγγελέας ζητά την παραίτηση Ντράγκι: «Ντράγκι φύγε » (ΒΙΝΤΕΟ)

 Ο δικαστής Edoardo Vitale, διευθυντής του l'Alfiere και πρόεδρος της Sud Civiltà, επιτίθεται εναντίον του Mario Draghi, ενός πιόνιου της οικονομικής ελίτ, που εκπροσωπεί αξίες αντίθετες με αυτές του Συντάγματος. 

«Ο Ντράγκι φύγε και πήγαινε πίσω σε όποιον σε έστειλε, δηλαδή σε αυτούς που παίζουν να αλλάξουν τον κόσμο με τα λεφτά των τίμιων ανθρώπων».

Καταντήσατε του λέει την Ελλάδα και την Ιταλία, εμπόριο κρεάτων,  με το να εκβιάζεται το κόσμο να εμβολιαστεί. 

Κανείς δεν σας εξέλεξε, αλλά εσείς αποφασίζετε τις ζωές των ανθρώπων. Γιατί εσύ, Μάριο Ντράγκι; Μπήκες στο γιοτ Britannia; καλό αγόρι! Μπροστά στους συνέδρους από το City του Λονδίνου, που σίγουρα δεν είναι ευεργέτες της ανθρωπότητας. Και υμνούσες τις ιδιωτικοποιήσεις. Αυτό που κάνετε καλύτερα, όπως είπε ο Επίτιμος Αντιπρόεδρος του Συνταγματικού Δικαστηρίου Paolo Maddalena, είναι να μετατοπίσετε τον πλούτο από τα δημόσια σε ιδιωτικά περιουσιακά στοιχεία, προσφέροντας σε Ιταλούς και ξένους κερδοσκόπους σε τιμές ευκαιρίας τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία για τη ζωή της κοινότητας. Ανεξάρτητα από την τέχνη. 43 του Συντάγματος. Τι αξίζει ο όρκος σου; Και μάλιστα η Alitalia είναι νεκρή από κάτω σου. Εργάστηκες στην Goldman Sachs,μια αδίστακτη χρηματοπιστωτική εταιρεία, και ως πρόεδρος της ΕΚΤ έχετε καταπνίξει την Ελλάδα προκαλώντας δάκρυα και αίμα. Πάντα σε καλούν αδίστακτοι επιχειρηματίες όταν χρειάζεται ένας «εξολοθρευτής». 

Ο γιος σας ακολουθεί τα βήματά σας, εργάστηκε στη Morgan Stanley και τώρα σε ένα hedge fund. Τι σύμπτωση, ακόμα και ο Μάριο Μόντι, ο οποίος εργάστηκε επίσης στη Goldman Sachs, έχει έναν γιο στην Morgan Stanley. Τι τρυφερότητα! 

Ο Μόντι, λοιπόν, ως περιποιητικός πατέρας, μόλις αναλάβει τα καθήκοντά του, έχει πληρώσει δυόμισι δισεκατομμύρια στα ταμεία της Morgan Stanley. Και ήδη ξεκινάτε το κοινωνικό χασάπικο στο οποίο είστε πρωταθλητής: το ψωμί, τα καύσιμα, οι λογαριασμοί αυξάνονται και ήδη γίνεται λόγος για αυξήσεις φόρων, περικοπές στις συντάξεις επιζώντων, περαιτέρω περικοπές στην υγειονομική περίθαλψη, ολοένα και πιο επισφαλή εργασία. 

Καλά σου είπε ο Μπάιντεν: έκανες κολασμένη δουλειά!Τώρα σε θέλουν στο Quirinale. Εσείς που αντιπροσωπεύετε ακριβώς τις αντίθετες αξίες από αυτές που προστατεύει το Σύνταγμα! 

Η ιταλική κυβέρνηση βρίσκεται για πολλά χρόνια στα χέρια ανθρώπων που βοηθούν τους αδίστακτους πλούσιους να τους κάνουν πλουσιότερους. 

Δεν είναι περίεργο που η Ιταλία, από την τέταρτη εξουσία πριν από 30 χρόνια, έχει περιέλθει στην καταστροφή του σήμερα, με τόσα πολλά αρπακτικά κοράκια που χάρη σε αυτή την κυβέρνηση θα μπορέσει να τελειώσει το φάει. 

Χρειαζόμασταν ανθρώπους που ενδιαφερόντουσαν πραγματικά για το κοινό καλό, και αντ' αυτού έβαλαν στην κυβέρνηση αυτούς που είναι στην υπηρεσία των πλουσίων που παίζουν να αλλάξουν τον κόσμο με τα χρήματα των τίμιων ανθρώπων. Και προσπαθούν να καταστείλουν και να φιμώσουν τη διαφωνία με όλους τους τρόπους. Έχουμε έναν υπουργό Εσωτερικών, τον Lamorgese,που κοροϊδεύει τον ιταλικό λαό δηλώνοντας ότι ο διάσημος αστυνομικός με πολιτικά ρούχα με το γκρι μπλουζάκι ήθελε να δοκιμάσει την κυματιστή χωρητικότητα του βαν. Και μετά, προφανώς, να δοκιμάσει την αντίσταση του στήθους του διαδηλωτή στη μανία των χτυπημάτων του; 

Δεν είχαμε δει ποτέ κυβερνώντες να απαγορεύουν στους ανθρώπους να εκφράζουν τις απόψεις τους, σκορπώντας μίσος προς αυτούς που σκέφτονται διαφορετικά και ασκούν το δικαίωμα της επιλογής. Συνέκριναν τους ανεμβολίαστους με ποντίκια, ο Ντράγκι τους αποκαλεί ανθρωποκτόνους, έναν τύραννο από ηλίθιους, ένα μέλος της Confindustria τους αποκαλεί λιποτάκτες που αξίζουν να τουφεκιστούν. Αλλά ο σεβασμός των μειονοτήτων δεν ήταν θεμελιώδης κανόνας της δημοκρατίας; 

Τώρα όμως σχεδιάζουν να κάνουν τα πιο τρομερά πράγματα σε όσους δεν ήθελαν να εμβολιαστούν.Το να βλέπεις αυτούς τους καυχησιάρηδες να επιδίδονται στην παρενόχληση ανθρώπων είναι επαναστατικό. Αρκετά από αυτά προέρχονται από εκείνες τις μυστικές συναντήσεις των ισχυρών, Bilderberg, Trilateral. 

Οι συμμετέχοντες δεν πρέπει να αναλαμβάνουν δημόσια καθήκοντα. Και αντ' αυτού προσποιούνται ότι αποφασίζουν για τις τύχες των λαών και βάζουν τους πιο κυνικούς άντρες τους στις κυβερνήσεις τους. Και ο Τύπος, αντί να καταγγέλλει αυτή την κλοπή της λαϊκής κυριαρχίας, τους βοηθά, αγνοώντας την αλήθεια! 

Όσοι δεν εμβολιάζονται ονομάζονται λιποτάκτες. Τι να πούμε λοιπόν γι' αυτούς: αυτοί οι κύριοι νοιάζονται τόσο πολύ για την υγεία των ανθρώπων, που έχουν τσακίσει την υγεία! Και μάλιστα σχεδιάζουν να συνεχίσουν να το κατεδαφίζουν! Δεν τα βλέπεις αυτά, δεν τα καταλαβαίνεις; Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ένα σπουργίτι από έναν γύπα; Μιλούν ακόμη και για συνεχείς πανδημίες,και για το θέμα της οικολογικής έκτακτης ανάγκης λένε ήδη ότι η υγειονομική περίθαλψη ρυπαίνει πάρα πολύ. Α, γι' αυτό, αντί να το βελτιώσουν, το έκοψαν. Αλλά ναι, από εδώ και πέρα ​​δεν υπάρχουν άλλες θεραπείες, μόνο εμβόλια. Για πάντα. 

Και για όσους πλήττονται από τις παρενέργειες των εμβολίων, μόνο λογοκρισία και εγκατάλειψη. Ανθρώπινη σκόνη να κρύβεται κάτω από το χαλί. Αλλά η πραγματική ντροπή είναι ότι πολλοί συνεχίζουν να εμπιστεύονται αυτούς τους ανθρώπους που χρειάζονται μόνο κέρδος! Μπορεί να έκαναν επιλογές με βάση την άνεση ή τον φόβο και τώρα η αλήθεια τους ενοχλεί. 

Ωστόσο, θα ήταν αρκετό να ανοίξετε τα μάτια σας! Τι περιμένουμε για να σηκωθούμε και να πούμε ΦΤΑΝΕΙ; Αυτοί οι πλαστικοί άντρες, υπηρέτες των πιο αδίστακτων ολιγαρχιών, δεν μπορούν να αποφασίσουν τα πεπρωμένα του κόσμου. 

Ντράγκι, ο κόσμος σε καταλαβαίνει και ξέρει ποιος σε έστειλε. Φύγε και άσε τις ζωές των ανθρώπων ήσυχες. Κάτω τα χέρια από την ομορφιά του κόσμου. Για τους λάτρεις του θεού του χρήματος δεν αξίζει τίποτα, για εμάς είναι ζωή. (Το τελευταίο θέμα είναι "Michelina", του Benedetto Vecchio and the MBLs)


Διαβάστε επίσης:Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου