Amfipoli News: Το λάθος που έκανε η Νταϊάνα την ημέρα του γάμου με τον πρίγκιπα Κάρολο

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Το λάθος που έκανε η Νταϊάνα την ημέρα του γάμου με τον πρίγκιπα Κάρολο


Η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο Πρίγκιπας Κάρολoς παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 1981, απαγγέλλοντας τους όρκους τους μπροστά σε 3.400 Βρετανούς στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου και σε ένα εκτιμώμενο τηλεοπτικό κοινό των 750 εκατομμυρίων ατόμων σε όλο τον κόσμο.

Δεν προκαλεί λοιπόν έκπληξη το γεγονός ότι τόσο ο Κάρολος όσο και η Νταϊάνα είχαν τα «νεύρα της γαμήλιας ημέρας».

Μια νέα βιογραφία για τον πρίγκιπα Κάρολο, που γράφτηκε από τη «βασιλική συγγραφέα» Σάλυ Μπέντελ Σμιθ, αποκαλύπτει πόσο επηρέασαν το νεαρό ζευγάρι, τα νεύρα εκείνης της ημέρας και αμφότεροι φέρονται να μπέρδεψαν τους όρκους τους.

Στο βιβλίο: Πρίγκιπας Κάρολος: Τα Πάθη και τα Παράδοξα μιας απίθανης ζωής, η συγγραφέας αποκάλυψε ένα λάθος που δεν θυμούνται πολλοί.

Η Πριγκίπισσα Ντιάνα αποκάλεσε τον Κάρολο με λάθος όνομα στο βωμό.

Το BBC αναφέρθηκε τότε στο λάθος ως ένα ένα λαθάκι: «Τα νεύρα ήταν εμφανή κατά τη διάρκεια της τελετής. Η Νταϊάνα μπέρδεψε τα ονόματα του πρίγκιπα, αποκαλώντας τον «Philip Charles Arthur George», αντί του «Charles Philip».

Η Νταϊάνα ωστοσο δεν ήταν μόνη σε αυτό. Ο πρίγκιπας Κάρολος επίσης μπέρδεψε τα λόγια του κατά τη διάρκεια της τελετής, λέγοντας λάθος «τα αγαθά μου», αντί του «τα κοσμικά αγαθά μου» στους όρκους του.

Η πρόσφατη βιογραφία ρίχνει επίσης φως στη νύχτα πριν από το γάμο του Πρίγκιπα Κάρολου και της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, αποκαλύπτοντας ότι ο πρίγκιπας φέρεται να «έκλαιγε» λόγω της αίσθησης «πίεσης» του του προκάλεσε ο γάμος.

 bovary.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου